başın sağolsun canım. Ben de tüp bebekle gebe kalmıştım iki kez. İlkinde amniyosentez sonrası suyum geldi ve kaybettim 16. haftada. Daha sonraki gebeliğimde de ikizlere gebe kalmıştım ve 21. haftada yine sularım gelerek yitirdim yavrularımı. Artık hiç umudum yok daha doğrusu yeniden tüp bebek yaptırsam gebe kalabilirim biliyorum ama gebeliklerim kabus gibi geçiyor ve sonunda da kaybediyorum. Dolayısı ile çok yıprandım çok yaşlandım ve artık gebelik düşünmüyorummm
ilk tüp bebek denemesinde hamile kalıp 9 hafta içimde taşıdığım meleğimi yeni kaybettim...Kalbi durmuş...1. kalite 5. gün embriosuydu...Transfer sonrası embriomu öve öve bitiremeyen doktor kürtaj sonrası 3. kalite spermle dölleme yapılmış...Böyle bişey olabilirdi dedi.....şimdi siz benim yerimde olsanız dondurulmuşları kullanır mısınız???????????[/Q
çok geçmiş olsun canım...kaybetmenin acısı büyük evet yaşayan bilir...bence dene tekrar ilaçlar tekrar başka bi stres daha zor. unutmaki Rabbim isterse tek hücreden dahi verir yeterki istesin yaradan yoktan var eder...buna inan ve ümidini yitirme...
2 kere tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım birini 7. haftada düşükle kaybettim dünyam başıma yıkıldı çünkü normal yollardan hamile kalamıyordum. aradan 4 ay geçti anne olmak isteği o kadar ağır bastı ki bir cesaret tekrar tedaviye başladık. olmuştu yine hamileydim 12. haftada kontrolümüze gittik belki cinsiyetinide gösterirdi ufaklık.ama maalesef 8. haftada kalbi durmuştu meleğimin ve artık bana zarar vermeye başlamıştı apar topar kürtaja alındım 2 gün gözetim altında kaldım. gerekli bütün testlerim histerekopi pıhtılaşma tsh vs... hepsi yapılmıştı doktor büyük ihtimalle genetik bir problem var dedi parçalar genetik incelemeye gitti. 10 gün önce sonucu aldık hiçbir genetik bozukluk bulunamamış cinsiyette kızmış mafoldumben .bu habere sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim o zaman neden bırakıyordu bebeklerim beni. mutlaka her bebek kaybı anne için zordur ama biz tüp bebek anneleri için bin kat daha zor çünkü normal yollardan hamile kalma şansımız o kadar az ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?