ben mayis ayinda tüp bebek yoluyla hamile kaldigim bebegimi 19. haftamda kaybettim.sanki bir ruya gördüm ve yasadiklarimin gercekligini bile hala idrak edemiyorum.ben artik oglum icin esyalar bakmaya baslamisken onu kaybetmek beraberinde bir sürü seyi kaybettirdi bana.simdilerde tüp bebek sonrasi dogal yollarla hamile kalanlar dikkatimi cekiyor.diyorum ben de bu sansi yakalayabilir miyim?alan da veren de Allah,neden olmasin diye hala umutlanmaya calisiyorum.ben pcos luyum ve yasim 38.tüp bebegi bir kez daha deneyecegim ama biraz kendimi toplamaya calisiyorum.pcos da tüp bebek tedavisi cok faydali olabiliyormus.benim gibi tüp bebek sonrasi bebegini kaybedenler hangi yollari deniyorsunuz hamile kalmak icin,paylasirsaniz sevinirim.
ben önümüzdeki ay preseed diye hamile kalmayi kolaylastirici bir jel duydum onu kullanacagim.
ayrica bu topikte tüp bebek sonrasi hangi sebeple bebeginizi kaybettiginizi yazarsaniz sevinirim.benim bebegimin amniyon kesesi delindi ve suyu biterek karnimda öldü.yavrumun her bir cirpinisini saniye saniye yasadim ve Rabbim kimseye yasatmasin bu caresizligi.acaba tüp bebek tedavisi düsükleri de kolaylastiriyor mu ve tüp bebekler genelde hangi sebepten düsüyor?burada bunlari tartisirsak 2. denememize daha bilincli gideriz belki.
ben önümüzdeki ay preseed diye hamile kalmayi kolaylastirici bir jel duydum onu kullanacagim.
ayrica bu topikte tüp bebek sonrasi hangi sebeple bebeginizi kaybettiginizi yazarsaniz sevinirim.benim bebegimin amniyon kesesi delindi ve suyu biterek karnimda öldü.yavrumun her bir cirpinisini saniye saniye yasadim ve Rabbim kimseye yasatmasin bu caresizligi.acaba tüp bebek tedavisi düsükleri de kolaylastiriyor mu ve tüp bebekler genelde hangi sebepten düsüyor?burada bunlari tartisirsak 2. denememize daha bilincli gideriz belki.