Arkadaşlar Merhaba sizlerden ve tecrübesi olan arkadaşlarımdan bir konuda yardım istiyorum.Sorun şu ki ben 6 yıllık evliyim son 1-2 senedirde çocuk istiyoruz eşime morfoloji bozukluğu teşhisi kondu 2 başarısız aşılama ve 2 ay önce başarısız bir tüp bebek atlattım.Tabi bu süreçte kullanılan ilaç vb. cabası her kontrolde yeni bir şey çıkarıyorlar ilaçların yan etkileri bir tarafı yaparken bir tarafı bozuyor .Her ay yapılan koca koca negatifin çıktığı testler ..Adet olupta üstüne mi gördüm diye kendini kadrmalar ve en son deneme sonunda çok yorulduğumu ve depresyona girdiğimi farkettim mutlu bir evliliğim ve iyi bir eşim var ama hiçbirşey kafamdaki çocuk isteğini atmama ve kafamı rahatlatmama yardımcı olmuyor sanki dahada dibe çekiliyorum.Hayattan zevk alamaz oldum .Yalnız kaldığımda kafamdan neden olmuyor düşünceside çıkmıyor.Etrafımdakilerin iyi niyetle söylediği falanca tanıdğın yıllar sonra kendiliğinden oldu yada çocuk dünyanın sonu değil gibi sözleride son derece sinir bozucu geliyor.Aranızda yıllarca deflarca deneyip başaran arkadaşlar var ve inanın hayranlık duyuyorum benim tekrar tekrar denemeye cesaretim yok gibi geliyor .Nasıl bu psikolojiden kurtuldunuz .Beni en iyi sizlerin anlayacağına inanıyorum .Yardımcı olursanız sevinirim.