Tüp bebek sonrası gün gün🤩

Meraba arkadaşlar benim bu ilk tup bebek denememdi belirtileri oldu ama ilaçlar yapio zaten belirtileride lekenme oldu çok umutlanmıştık ama sonuç negatif çıktı ikinciye başlamak istiyorum ama ara gerekli lazim yoksa hemen baslamakmi lazim dondurulmus embriyolarim var

Meraba arkadaşlar benim bu ilk tup bebek denememdi belirtileri oldu ama ilaçlar yapio zaten belirtileride lekenme oldu çok umutlanmıştık ama sonuç negatif çıktı ikinciye başlamak istiyorum ama ara gerekli lazim yoksa hemen baslamakmi lazim dondurulmus embriyolarim var
3 ay bekletti benim doktorum

Benim transferin 10. Gunu şiddetli bel agrim olmuştu tutundugunu hissetmiş emin olarak idrar testi yapmistim silik çizgiyi gördüm sonrasında evet cok korktum kanama vs atlattım her hafta dusuk onleyici iğneler vuruldum ama şükür ki şimdi bebegim doğdu 😇 allah bir canı dünyaya getirecekse kimse önünde duramaz hiç bebegi olmayan biri anlayamaz biliyorum ama lütfen bebeginize sakin güzel vakit gecirin doğacağı varsa oda dogacak 🙏

en az 2 ay ara öneriyorlar genelde 2 olumsuzum var ikisindede 2 ay ara önerdiler tabi ben daha fazla verdim

Back
X