• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası izmirde iyi bir kadın doğum uzmanı

windrose123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
264
145
103
41
Merhaba arkadaşlar, genetik problem yüzünden izmirde pgt+tüp bebek yaptırdım 11 haftalık olduk çok şükür. Doktorum gebelik takibi yapmıyor. Haliyle doktor seçiminde ekstra titizdir.Doktor önerisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar, genetik problem yüzünden izmirde pgt+tüp bebek yaptırdım 11 haftalık olduk çok şükür. Doktorum gebelik takibi yapmıyor. Haliyle doktor seçiminde ekstra titizdir.Doktor önerisi olan var mı
Izmirde degilim ama instagramdan takip ettigim bir doktor var dr.ahmet akkoca
Dogal dogum yanlisi guzel paylasimlar yapiyor bak derim

Merhaba arkadaşım ben izmirdeyim ve dr Ahmet kılyar iyi bi doktor benimde yakınlarımında gittiği işinin ehli ve güvenilir biri muayene hanesi alsancakta işlemleri özel karataş hastanesinde yapıyo istersen özelden numarayı veririm sana

Merhaba
Cok sevındım rabbım saglıklı dogum nasıp etsın.
Pgt ne için yapılmıstı acaba sorun neydı??kacıncı deneme vs bıraz anlatırmsıınız

Merhaba arkadaşım ben izmirdeyim ve dr Ahmet kılyar iyi bi doktor benimde yakınlarımında gittiği işinin ehli ve güvenilir biri muayene hanesi alsancakta işlemleri özel karataş hastanesinde yapıyo istersen özelden numarayı veririm sana
Aslında ben sgk anlaşması olan özel bir hastanede doktor arıyorum. Tabi belirtmedim bunu yine de teşekkür ederim. Tüp bebek ve pgt için çok para harcadık.

Merhaba
Cok sevındım rabbım saglıklı dogum nasıp etsın.
Pgt ne için yapılmıstı acaba sorun neydı??kacıncı deneme vs bıraz anlatırmsıınız
Merhaba, benim 1 ve 7. kromozomlarımda transkolasyon vardı. iki tane 8. Hafta kalbi duran düşük yaşadım.pgt + tüp önerdiler İlk denememde 2 adet yerleşen embryodan biri tuttu.çok küçüğüz henüz ;)

Slm arkadasim tup bebek annesiyim bende 23 aralik 2015 aldim kizimi kucagima.cinarli hastanesindeki dk lara bi bak derim.benim riskli gebelik oldugu halde sag salim kizimi kucagima almama cok yardim ettiler.ben profa bilerek gitmedim cok yogundu uzman dk Asli iris var cok ilgiliydi gecede gunduzde istedigim saatte ulasabiliyordum istedigin gibi hem ozel hem sigorta kapsaminda.

Slm arkadasim tup bebek annesiyim bende 23 aralik 2015 aldim kizimi kucagima.cinarli hastanesindeki dk lara bi bak derim.benim riskli gebelik oldugu halde sag salim kizimi kucagima almama cok yardim ettiler.ben profa bilerek gitmedim cok yogundu uzman dk Asli iris var cok ilgiliydi gecede gunduzde istedigim saatte ulasabiliyordum istedigin gibi hem ozel hem sigorta kapsaminda.
Bir bakayım teşekkür ederim

Back
X