Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duphalac şurup alıp onu iç canım.Arkadaşlar transferin 1günü ve epey kabızlık sorunum var bir iki ufak ıkınmam oldu sorun olur mu acaba?
Duphalac şurup alıp onu iç canım.
Evet canım. İlk gün başladı tam 5 gün ne yaptıysam çare olmadı. Kabız olmayım diye kendime kayısı kompostosu yapmıştım transfer öncesi, ne o etki etti ne kuru üzüm ne ceviz. 5.gün oturup ağladım artık tutacağı varsada ıkınmaktan tutmayacak diye. Eşim gitti aldı şurubu aynı gün etki etti.
Yarın alayım sende mi olmuştun ? Hayret ya olmaz olmaz tam gününü buldu
Senin mesajını görünce hemen eşime söyledim güldü tamam dedi. Kendisi de sağlıkçı burdan öğrenip ona söylemem gülüyorEvet canım. İlk gün başladı tam 5 gün ne yaptıysam çare olmadı. Kabız olmayım diye kendime kayısı kompostosu yapmıştım transfer öncesi, ne o etki etti ne kuru üzüm ne ceviz. 5.gün oturup ağladım artık tutacağı varsada ıkınmaktan tutmayacak diye. Eşim gitti aldı şurubu aynı gün etki etti.
Canm ne olursa olsun ıknma cok etkisi yok diyolar ama ben inanmiyorm.Arkadaşlar transferin 1günü ve epey kabızlık sorunum var bir iki ufak ıkınmam oldu sorun olur mu acaba?
Senin mesajını görünce hemen eşime söyledim güldü tamam dedi. Kendisi de sağlıkçı burdan öğrenip ona söylemem gülüyor![]()
Evet canım. İlk gün başladı tam 5 gün ne yaptıysam çare olmadı. Kabız olmayım diye kendime kayısı kompostosu yapmıştım transfer öncesi, ne o etki etti ne kuru üzüm ne ceviz. 5.gün oturup ağladım artık tutacağı varsada ıkınmaktan tutmayacak diye. Eşim gitti aldı şurubu aynı gün etki etti.
Evet çok şükür tuttu.Merhaba sizin tedavi sonuçlandı mı?
Ne rahatlatici bir cevap yazmissiniz. Buraya girip bir cumle ariyordum icimi rahatlatacak. Belli ki tutmus ve hamilesiniz. Saglikla kucaginiza akin insallahNeden kendini bu kadar zorlamak yerine ilac kullanmadin. Keske doktorunu arasaydin canim.. benim doktorum duphalac diye bi surup yazdi. Bunu ihtiyacin olmazsa kullanma kabiz olursan gunde 3 kere icebilirsin dedi. Cekmecemde duruyor transferin 2.gunu bugun benimde.. icini rahatlatayim birazcik senin. Doktorumla konusmustum. Kabiz olursam zorlarsam kaybeder miyim demistim embriyoyu. Embriyo tuvalette kaybedilecek birdey degil dedi. Tuvalet yapmakla ikinmakla merdiven cikmakla gezmekle tozmakla dusmez dedi. Hatta kabiz olsan bile dusmez dedi
Biz sadece sen aci cekme tuvalette,uzulme diye ilac yazdik. Psikolojik olarak kafaya takma diye dedi.. rahat ol canim. Elini karnina koy. Hissetmeye calis..dua et. Allah ol derse olur.
canım bulabilirsen günde 1 dilim ananas ye bak nasıl geçiyor bide 1 litreye yakın su içmelisin yada günde 2 elme ye kabuklarını soymadan inş. tutunur bebişin.