Tüp bebek sonrası kanama alanı ve ağrı

morcicekkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Arkadaşlar selam ben genetikli tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu şuan 7+1 im ama 6+3 te çok keskin içimden birşey söküldü gibi ağrı yaşadım ve o an kanamam başladı 1 gece sürdü acilde kanama alanı gördüler sonra kendi doktoruma gittim küçük küçük kanama alanları var ama kalp atışı gördü full yatak istirahati önerdi progestan hem iğne hem fitil ve estrofem kullanıyorum kanamam kesildi ama ağrılarım ara sıra giriyor bu süreci yaşayan ve sağlıklı doğum yapanlar var mı benim 2 kimyasal gebelik 1düşük ve 1 kürtajım var süreç beni korkutuyor

Merhaba bizde 2 kere aşılama denedik olmadı tüp bebekle ilk seferde pozitif sonucu aldık. Benimde 6.haftamda kanama alanım vardı 8.hafta da öyle bir kanama yaşadım ki düştü diye düşündüm ama çok şükür bişey olmamıştı ilk 3 ay çıkana kadar hep yattım yemek tuvalet harici kalkmadım ev bile süpürmedim. Doktorum ayağından tavana bağlasak bu çocuk nasibin değilse düşer demişti . Ama şükürler olsun sağsalim kavuştuk sende içini ferah tut inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun

Kan sulandırıcı kullanıyomuydunuz acaba

SelamBen de tüp bebek tedavisiyle 2. denememde hamile kaldım. 6 haftalık gebeyken nöbet çıkışında çok yoğun bir kanama yaşadım. Bende de kanama alanı vardı ve yaklaşık 3 hafta boyunca kahverengi lekelenmelerim devam etti.
13.haftada idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. O hafta biraz da kendimi yorunca tekrar kanamam oldu. Çok yoğun değildi, 3-4 gün sürdü ve sonrasında durdu.
14.haftaya kadar günde 3 Progestan fitil, günde 2 kez göbekten Progestan Dax 25 mg kullanıyordum. Kanamamın olduğu günlerde ise gün aşırı kalçadan 50 mg progesteron iğnesi yaptırıyordum.
Şu an 24 haftalık gebeyim. Kanama alanım 4 cm günde 1 fitil kullanıyorum. normal ev işlerimi yapıyorum, sadece kendimi yormamaya özen gösteriyorum.
Kanama yaşamak gerçekten çok korkutucu ama her kanama kötü bir sonuç anlamına gelmiyor. İnşallah bu süreci sağlıkla atlatırsın, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allah hepimize o güzel günü nasip etsin.

Merhabalar, benim de tüp bebek 6+2 de sabah lavaboya gitmem ile kırmızı kanama görmem başladı tabi panikle hemen Kadın doğum acile gittik ve orada problem olmadığını kalp atışı olduğunu söylediler. (Tüp bebek doktorum en başından zaten günde 3 progestan fitil, 1 coraspin gün aşırı da progestan dex kullanmamı söylemişti aksatmadan da kullanıyorum.) Tabi bu kanamadan sonra lekelenme devam etti 1 haftaya yakın. Tam lekelenmem bitti yine bir sabah lavaboya gitmemle su gibi kanama gördüm tekrar acile gittik yine bir problem olmadığını söylediler. Ama hala lekelenmem var hatta şöyle ki progestan fitil ile birlikte kan karışıp lastik gibi geri geliyor. Sizlerin lekelenmesi ne kadar sürede bitti acaba ?

Merhaba bende tüp bebek ile gebe kalanlardanım 5+3 de çok yoğun kanamayla hastahaneye gittim kese şekli bozulmuş dediler 5+6 da gittim kese de bebekte burada bir sorun yok ama kanama alanın var bekleyelim dediler kanamam kesildi kahverengi lekeye döndü özellikle dediğiniz gibi fitl sonrası çamur gibi geri gelirdi tam bitti derken 6+1 de aşırı yoğun ve pıhtılı bir kanama yaşadım yine bebek ve kese yerinde kalp atışı var büyük bir kanama alanı var denildi 4 gün hastahanede yattım kanamam kahverengi lekelenmeye döndü yaklaşık on gün devam etti son iki gündür yok lekelenmem tabi yüreğim ağzımda korkuyorum ve ek olarak bu kez de sarı akıntım var Allah hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kanamam 2 gün sürdü lekelenme 10 gün falan sürdü şuan kontrole gittiğimde kanama alanım kalmamıştı yoktu

Kanamam 2 gün sürdü lekelenme 10 gün falan sürdü şuan kontrole gittiğimde kanama alanım kalmamıştı yoktu
Merhaba bende şuan 6 haftalık tüp bebek gebelik sürecindeyim bu sabah yoğun kanama yaladım ağrı. Varmıydı sizde karın ağrım var benim

Merhaba bende şuan 6 haftalık tüp bebek gebelik sürecindeyim bu sabah yoğun kanama yaladım ağrı. Varmıydı sizde karın ağrım var benim
Merhabalar hemde çok yoğun bir ağrıydı sanki içimden bişey söküldü dedim ve kanama öyle başlamıştı sonra adet ağrısı gibi devam etti ama çok şükür şuan kesildi birde kan sulandırıcı kullanıyosanız benim doktorum kesmişti onu

Evet Evet benimde öyle hatta şuan belim ağrıyor ana hormonlardan ama sürekli uzanmaktan bilemiyorum

`