Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sonrası normal yollarla hamile kalan varmı 2.bebek isteyenler lütfen yardım
arkadaşlar yeni üyeyim lütfen yardım edin minik bi kuzum var tüp bebek sayesinde ama hemen 2.düşünüyorum benim gibi oan varmı veya tüp bebek sonrası normal yollarla hamile kalan varmı lütfen cvp yazın...
1.En yakın arkadaşımın ablasının sekız yıl sonunda tüp bebek sayesınde ikizleri oldu . kızlar 4 yaşında .
Adet olmayınca erken menapoza girdi sandılar düşün okadar ıhtımal dışı kı gebelik akıllarına bıle gelmedı . hesaplamadıkları bırşeydı ama hamışmiş .bu hafta cınsıyetını oğrencekler ınsallah :124:
2.Ablamın 5 yıl tedavı sonunda tüp bebekle bır oğlusu oldu .oğlusumuz 2 yaşındayken doğal yolla 2. oğu oldu. sonra süprizzzz 3. oğlu oldu aralarında 2şer yaş var .
Kısacası Allah ol dedı mı oluyor.İnşallah senınde güzel haberlerını alırız.
cvp için teşekkür ederim ve güzel dileklerin için yaa benim kuzu henüz 11 aylık ve ben kara kara düşünmeye başladım ya olmazsa diye o günleri tekrar yaşamak istemiyorum ama dediğin gibi allah bi ol desin yeter...
Stres yapınca olmuyor .
bana kalırsa ilk bebış olunca psikolojık olarak rahatlama oluyor sonrası gelıyor
Allah bağışlasın mınık kelebegını .
bir bebişin olmuş ikincisi neden olması .Stres yapma Allah a bırak en doğru zamanı o bılır.
teşekkür ederim dediğin gibi stres herşeyin başı bazen sanki herşey yolundaymış gibi takmıyorum olucak diyorum bazende ümitsizlik alıp başını gidiyo şuan dr gidiyorum zaten bakalım ne olcak yarın tekrar gidicem daha önce ilaç vermişti bu ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum...