Tüp bebek sonrası progestan

Orenishi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
10
4
1
36
Merhabalar, ben tüp bebek ile hamile kaldım. Su an 3 aylık hamileyim. Hergün crinone jel, progestan iğne, oksapar kullanıyorum. Şu an düşük, tehlikesi yok sayılır. Progestan iğne ve crinone jeli siz ne zman bıraktınız? Tüp bebek merkezi bana devam et diyor ama gücüm kalmadı, kanamada yok.

Merhabalar, ben tüp bebek ile hamile kaldım. Su an 3 aylık hamileyim. Hergün crinone jel, progestan iğne, oksapar kullanıyorum. Şu an düşük, tehlikesi yok sayılır. Progestan iğne ve crinone jeli siz ne zman bıraktınız? Tüp bebek merkezi bana devam et diyor ama gücüm kalmadı, kanamada yok.
Bnde bunları merak ediyorum. Tüp bebek ile ön haftalık ikizlere hamileyim progestan fitil pruloton Depot iğne üç güne bir estrofem folbiol coraspin kullanıyorum doktor üçüncü aydan sonra iğneyi haftada bir yap dedi diğerleri devam dedi. Sen multivitaminde kullaniyomusun ekstradan

Selam,
Ben de 3 aylık hamileyim. Crinone Jel ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktora ne zaman bırakabileceğimi sordum. Crinone Jeli ilerleyen haftalarda belki bırakabileceğimi ama iğneye devam etmem gerektiğini söyledi. Bir kez başlamışsın artık doğuma kadar devam dedi. Ben de düşük riski yoksa kullanmak istemiyordum. Pıhtılaşma ile ilgili gerekli testler yapılmıştı çünkü tüp bebek için rapor çıkarmadan önce. Tüm doktorların tutumu aynı mı bilmiyorum, ben de merak ediyorum. Sanırım risk almamak için devam ettiriyorlar.

Bende fitil kullaniodum günde 3 kere sonra doktorum progestan igne verdi haftalik haftada 1 vuruluyorsunuz 1 hafta etkili rahat ettim gerçekten

Crino jel 10.hafta bitene kadar progestani ise 3.ay dolana kadar yani 12.kadar kullandim.Benimde riskim yoktu fakat suan 20.haftam olmasina ragmen takip eden doktorumun istegiyle hala progestan vajinal yoldan aliyorum(crino jel yerine vermisti)

Oksaporda 12.haftaya kadar kullandim.Sonra bıraktım suan sadece gunde bir adet coraspirin ve progestan vajinal kullaniyorum.

Bnde bunları merak ediyorum. Tüp bebek ile ön haftalık ikizlere hamileyim progestan fitil pruloton Depot iğne üç güne bir estrofem folbiol coraspin kullanıyorum doktor üçüncü aydan sonra iğneyi haftada bir yap dedi diğerleri devam dedi. Sen multivitaminde kullaniyomusun ekstradan
Merhaba 28 Eylül 2020 de 2 adet dondurulmuş embriyo transferim var çok şükür tuttu sadece kesenin 1 i net diğeri henüz çok net değil. Hala Estrofem, 5 günde 1 pruloton deport iğne, coraspirin, kan sulandırıcı iğne ve vajinal jel kullanıyorum.

Back
X