Tüp bebek sonrası

bsskkoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
2
0
1
25
Herkese selam 15 Temmuz son adet tarihim 1 agustosta da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettik. Transferin 11. Günü beta 2310 çıktı doktorumuz hemen 16 ağustosta randevuya çağırdı şaşırdım çünkü erken gibi geldi bana. Doktorumuz gebeliğini son regl tarihinden hesaplayacaksın dedi son regl tarihim göre 4+4 dü ama keselerimizi gördük çok şükür eve geldiğimde iç çamaşırım baya bi kan olmuştu progestan fitili takınca durdu tabi(lekelenme deniyormuş kanın rengi kahverengiydi) haftaya da kalp atışları için çağırdı ama bana o da erken geliyor ve tabi ki doktor daha iyi bilir ama vajinal ultrason beni geriyor ben 2 hafta daha bekleyip göbekten bakılma taraftarıyım. Bir de size sormak istedim bizi çağırdığı tarih 5+4 oluyor bu tarihte kalp atışı duyan var mı?

Herkese selam 15 Temmuz son adet tarihim 1 agustosta da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettik. Transferin 11. Günü beta 2310 çıktı doktorumuz hemen 16 ağustosta randevuya çağırdı şaşırdım çünkü erken gibi geldi bana. Doktorumuz gebeliğini son regl tarihinden hesaplayacaksın dedi son regl tarihim göre 4+4 dü ama keselerimizi gördük çok şükür eve geldiğimde iç çamaşırım baya bi kan olmuştu progestan fitili takınca durdu tabi(lekelenme deniyormuş kanın rengi kahverengiydi) haftaya da kalp atışları için çağırdı ama bana o da erken geliyor ve tabi ki doktor daha iyi bilir ama vajinal ultrason beni geriyor ben 2 hafta daha bekleyip göbekten bakılma taraftarıyım. Bir de size sormak istedim bizi çağırdığı tarih 5+4 oluyor bu tarihte kalp atışı duyan var mı?
Merhaba hayırlı olsun bebişiniz. 5+4 te kalp atışı duyan var ama az bir kesin genelde 6. Hafta çağırırlar ki 6 . Haftada duymayan bir kesim var az da olsa. Doktora çağırdıysa bir bildiği vardır. Ama duyamazsanız sakın üzülmeyin. Sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almak nasip olsun. ♥️

5+3 te kalp atışını net duramamıştık ve henüz erken olduğunu söylemişti doktorum.
6+4 veya 6+5 gibi çağırmıştı galiba ama yoğun kanamam olması nedeniyle 6+0 da gitmek zorunda kalmıştım ve kalp atışını da duymuştuk. Vajinal muayene belirli bir haftaya kadar en net görüntü ve bilgiyi veriyor.
Ben 6.ayıma kadar vajinal muayene olmam gerekti.

Evet duyulabilir erken değil 😇 vajinal ultrasonun zararı yok, endişe etmeyin.

Back
X