Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçen hafta pazartesi pozitif çıktı 340, çarşamba tekrar bakıldı 650 çıktı. Bu hafta keseyi görmeye gidecektik kanama oldu şimdi peçeteyi doldurdu kan şeklinde. Coraspirini kesmemi söylediler devamı gelirse proluton 500 mg düşük önleyici vurulmalı söylediler. Tüp bebekte yaşayan var mı böyle çok tedirginim
Gecmis olsun pruluton u simdi vurdursanız daha iyi degil mi aslında kanama olur olmaz vuruluyor düşük onleyici en azından hap verilir
Siz kadın dogum acile gidin bence kanama oldugunu soyleyin onlar yapar iğne
İns bebeginiz sizinledir
Kanama alanı nedir? Çok üzüldüm bugün ağladım sizde de normal şekilde bir kanama mı oldu kırmızı benimki. Yattım kalkmıyorum yarın betaya baktırcaz keseye bakacak doktor.
Kanama alanı nedir? Çok üzüldüm bugün ağladım sizde de normal şekilde bir kanama mı oldu kırmızı benimki. Yattım kalkmıyorum yarın betaya baktırcaz keseye bakacak doktor.
Benim hiç durmayan kanamalarım oldu kanama alanı olabiliyormuş rahim içinde benim vardı iğne felan hiç birşey fayda etmedi inşallah bundan sonra olmaz diye dua ediyorum
Benim hiç durmayan kanamalarım oldu kanama alanı olabiliyormuş rahim içinde benim vardı iğne felan hiç birşey fayda etmedi inşallah bundan sonra olmaz diye dua ediyorum
amin . İnşallah çıkmaz pozitif ten sonra ilk günlerde kanama olabiliyor ama yerleşme kanaması evet insan çok korkuyor anlıyorum sizi ama yapacak birşey de yok Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
amin . İnşallah çıkmaz pozitif ten sonra ilk günlerde kanama olabiliyor ama yerleşme kanaması evet insan çok korkuyor anlıyorum sizi ama yapacak birşey de yok Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip et