Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar daha başlangıç. Rahim dinlendirme , ilaçlar vs. Haftalık 6 bin tl ilaç ücreti ödedim aralık 2022 - mart 2023 arası52 bin tl tedavi ücreti 10 bin tl ise dondurma ücreti dediler bide biyopsi ve genetik analizi ücreti yazıyordu bunları da ödediniz mi
Merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu gun transferinin ikinci günü. Maliyeti yüksek oluyor ama senin yazdığın fiyatlar çok yüksek geldi ben 34 bn TL toplama transfer ücreti ödedim artı ilaçlar tabi.bu günde merkezden aradılar 2 yumurtam dondurulacak seviyeye gelmis onun içinde yıllık 3 bin odedim52 bin tl tedavi ücreti 10 bin tl ise dondurma ücreti dediler bide biyopsi ve genetik analizi ücreti yazıyordu bunları da ödediniz mi
Amerikan hastanesinde yapılacak işlem doktorumunda ozel kliniği var evet fiyatlar biraz yüksek maalesefMerhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu gun transferinin ikinci günü. Maliyeti yüksek oluyor ama senin yazdığın fiyatlar çok yüksek geldi ben 34 bn TL toplama transfer ücreti ödedim artı ilaçlar tabi.bu günde merkezden aradılar 2 yumurtam dondurulacak seviyeye gelmis onun içinde yıllık 3 bin odedim
İlk defa yaptıracağımDaha önce negatif denemeleriniz mi oldu
Kişiden kişiye değişiyor eğer değerlerin normal çıkarsa taze transfer mümkün dedi doktorumBunlar daha başlangıç. Rahim dinlendirme , ilaçlar vs. Haftalık 6 bin tl ilaç ücreti ödedim aralık 2022 - mart 2023 arası
Tabi ki her bir işlem için ayrı ücret alınıyor52 bin tl tedavi ücreti 10 bin tl ise dondurma ücreti dediler bide biyopsi ve genetik analizi ücreti yazıyordu bunları da ödediniz mi
Yaptırma sebebiniz neydi pekiBen mayısta med amerikan da başladım 34.000 + 7250 dondurma ücreti ödedim bir de taze transfer olmadığı için transfer günü embriyo çözdürme deniliyor sanırım ilaç ücreti 7 küsürdü. Tabi bir de ilaçlar ama herkesin farklı oluyor. Sanırım 8 civarı gonalf ve çatlatma iğnesine harcamıştım.istedikleri testleri dışarıda yaptırdım onlar dahil değil. Rahim dinlendirme ücreti falan yok amerikanda. Ben genetik sorduğumda doktorum size gerek yok dedi o yüzden ne kadar bilmiyorum.
Gebelik elde ettiniz mi sonuç olarak toplamda ne kadar ödeme yaptınızİlaçlar 11 civarı tuttu baştan fazla aldırdı doktorum ne olur ne olmaz sonradan ilaç sıkıntısı yaşamayalım diye kullanmadıklarımızı iade ettik.
34.000 nakit 39.000 taksit opu zamanı ödeme aldılar, ilk görüşmede sadece muayene ücreti ödedim bir daha alınmadı. Dondurma 1 senelik 7.500 embriyo sayısı önemli değil dondurma zamanı ödeniyor, çözme de transfer günü 4.250. Testler dahil değil. İkinci transfer 19.500.
Diye yazmışım. Eczaneye iade ettik elimizde kalan ilaçları para iadesi yaptılar. Çözme de Eylül de transfer yaptırdım 4.250 oldu 7.250.