- 10 Aralık 2025
- 12
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi gunesaybulut
-
kaçıncı gün embriyosu,test için erken değil mi?Arkadaşlar merhaba 4 aralıkta transfer oldum. Bu ikinci transferim ilk transferimi eylül ayında olmuştum 5 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi bu transferimde çok kaygılıyım erken gebelik testi yaptım. Lütfen yardım eder misiniz..
5. Gün embriyosukaçıncı gün embriyosu,test için erken değil mi?
Ben de 4 aralıkta transfer oldum fakat 3.gün embriyosu,herhangi bir belirti yaşadınız mı?5. Gün embriyosu
İlk transferimde daha çok belirti yaşamıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. Bu transferimde ise aşırı terleme sıcak basması ve bel ağrısı yaşıyorumBen de 4 aralıkta transfer oldum fakat 3.gün embriyosu,herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Bol bol istirahat edin. Bebeğiniz sizinle. Zihninizi de rahat tutun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.İlk transferimde daha çok belirti yaşamıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. Bu transferimde ise aşırı terleme sıcak basması ve bel ağrısı yaşıyorum
Teşekkür ederim çok sağolunBol bol istirahat edin. Bebeğiniz sizinle. Zihninizi de rahat tutun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Çok erken yapmanıza rağmen çizgi görünüyor sizindeKızlar bende t+4 de yaptım bu testi erken ama böyle hafif çıktı sabahta belirginleşti ne diyorsunuz???
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİlk transferimde daha çok belirti yaşamıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. Bu transferimde ise aşırı terleme sıcak basması ve bel ağrısı yaşıyorum
Amin hepimiz için inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?