• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci ve rapor

kızlar ben şehir hastenesine gidiyorum ama tüp bebek dosyam açıldı herşey tamamlandı iğne isimlerinide verdi oxotide cetrotide ama bana rapordan falan bahsetmediler hiç yada kurula heyete çıktın çıkcan gibi bişey denilmedi ama bundan 1 2 ay önce kurula çıkacak dosyan genetik testinde sonuçlansın zaten kuruldan geçersin amh düşük demişlerdi bugün sonucu götürdüm benim doktor yoktu orda başkası vardı o aldı sonucu dosyama koydu adetin 2.günü gel dedi bu kadar rapor verilmedi ilaçları bulmaya çalışıyorum 1 tane buldum ama normal parayla aldım nasıl oluyor bu süreç bilen varmı yardımcı olurmusunuz
Nerden buldunuz ilaçları oxitide bulamıyorum maalesef ben

dün gittim doktora başlanmadı yine erteledi şaka gibi ya ve raporu sordum onlar sonra dedi sadece ben ilaçları aldım hepsini farklı eczanelerden nasıl olacak hiç bir fikrim yok

Nerden buldunuz ilaçları oxitide bulamıyorum maalesef ben
2 tane bitlisten buldum 1 tane bodrumdan 1 tane ordu ünyeden tanıdıklar vardı buralarda aradım gönderdiler soğuk zincirle 1 tanede ben burda bulmuştum şükür tamamlandı bazen 3 tane bile yetiyormuş büyüme iyi olursa 5 adete gerek yokmuş ama sen bulabildiğinle git bence yine aramayada devam et küçük şehirleri ilçelerii ara canım

Bende devlette yaptırıyorum ilaçlara başlayalı 5 gün oldu. Benim tüpler tıkalı olduğu için rapor hakkın var dediler. Ama daha çıkmadı. Belgelerin hepsini yaptırıp verdim. Sonra da çıkıyormuş rapor. İlaçları parayla alıyorsun sonra raporu götürünce kalanı veriyorlarmış.
Rapor için evraklariniz nelerdi nereye verdiniz yada bende eğitim araştırma da yeni başladım bana bilgi verirseniz çok memnun olurum

Rapor için evraklariniz nelerdi nereye verdiniz yada bende eğitim araştırma da yeni başladım bana bilgi verirseniz çok memnun olurum
Ben eğitim araştırmadan hiç memnun kalmadım tamamen para odaklı her şeyi denediler. Sonuçta negatif oldu. Bi daha asla gitmem çok pişmanım. Tüplerim de açıkmış, İstanbul'da bir merkezde baktırdım. Süreç beni çok yıprattı. O kadar net ve kesin konuştu ki hoca senin asla çocuğun olmaz ameliyat edelim. Bende olmadım ameliyat ve İstanbula gidip tekrar rahiç filmi çekildim meğer açıkmış tüpler.

Ben eğitim araştırmadan hiç memnun kalmadım tamamen para odaklı her şeyi denediler. Sonuçta negatif oldu. Bi daha asla gitmem çok pişmanım. Tüplerim de açıkmış, İstanbul'da bir merkezde baktırdım. Süreç beni çok yıprattı. O kadar net ve kesin konuştu ki hoca senin asla çocuğun olmaz ameliyat edelim. Bende olmadım ameliyat ve İstanbula gidip tekrar rahiç filmi çekildim meğer açıkmış tüpler.
Eğitim araştırma adının hakkını verse keşke, direkt kitapta yazan neyse onu uygulama peşindeler

Acıkcasi bende memnun kalmicam gibi daha başlamadık ilk gittigimde adet olunca gel aşılama yapalım dedi kağıt verdi kaşeledi evrak vs hiç bir şey den bahsetmedi sonra adet oldum gittim dedi ki 3d ultrssyona görün evrakları hazırla vs denildi bende dedim dün de geldim adetim birinci günü idi bana evrak hazırla demediniz geçen aylarda geldim ben kan vermeye geldin sandım dedi halbuki kagidi gösterdim aşılama yapılacak vs die adetin 2. Gün gel dedi ben ilk gün gitmiştim kısacası sma testini bekliyorum 3d ultrasyon 21 Eylül'de ve ben zaten stres arti vs sebebler adetim gecikti 50. Günde oldum kısacası 2 ay boşuna beklemisim. Artı bu evraklar için beklicem sma testi allah bilir ne zman çıkar 4 aydan asagida cikmoyir Muş doktor değiştirmek istedim onada izin vermediler sistemde serap hanımla başlamışsın denildi bilemedim kafam çok karışık sizin doktor kimdi

Son düzenleme:
Back
X