Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek süreci

Durgunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
297
265
103
Merhaba arkadaşlar. 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyorum inşallah. Bir aksilik olmazsa Nisan ayında başlanacak tedaviye sizlere sormak istediğim yumurta toplama ve transfer ortalama kaçıncı günlerde yapılır . Sürekli kontrol gerektirir mi . Yoğun çalıştığım için. Rapor ya da izin almam gerekir mi? Ha bir de bu süreç içinde 3-4 günlük bir tatil yapabilir miyim ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum🙏🏻 🙂

canım yumurta toplamaya kadar 3-4 defa muayeneye gidiyorsun saatlik izinler alsan olur. yumurta toplama günü küçük bir operasyon oluyor o gün izin alıp dinlen bence. 1 hafta sonra eğer hemen transfer olacaksa transfer günü de 1 gün izin yapsan mantıklı bu tedavi arasında tatil olur mu bilemedim ama bahçecide benim transferim hemen olmadı 1 ay bekledik o süre zarfında mesela tatil yapabilirsin

canım yumurta toplamaya kadar 3-4 defa muayeneye gidiyorsun saatlik izinler alsan olur. yumurta toplama günü küçük bir operasyon oluyor o gün izin alıp dinlen bence. 1 hafta sonra eğer hemen transfer olacaksa transfer günü de 1 gün izin yapsan mantıklı bu tedavi arasında tatil olur mu bilemedim ama bahçecide benim transferim hemen olmadı 1 ay bekledik o süre zarfında mesela tatil yapabilirsin
Anladım çok teşekkür ederim ☺️ sonucunuz belli mi

Back
X