• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci

San Buse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
3
1
1
24
Tüp bebek sürecindeyim histeroskopi uygulandı şuanda keten tohumu kullanmak istiyorum hem omega üç açısından hemde gebelik oranını arttırdığı için kullanmak istiyorum fakat internetten araştırdım öğütülmeden kullanmayınız yazıyo bide günlük taze öğütmek gerekiyo içindeki değerli yağlar uçmasın diye. Ağıza alınarak çiğnense bi sıkıntı olur mu aranızda bilen var mı acaba? Bu arada rabbim evlat isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏 🌸

Merhaba hayırlı olsun 😍🥰 doktorum bana bitki çaylarını bile içmeyi yasakladı tedavi sürecinde. Doktorunuza sormadan bence kullanmayın. Sizin için chatgpt de baktım şimdi emin olmak için. Keten tohumu da kullanılması önerilmeyen bitkiler listesindeymiş

Merhaba hayırlı olsun 😍🥰 doktorum bana bitki çaylarını bile içmeyi yasakladı tedavi sürecinde. Doktorunuza sormadan bence kullanmayın. Sizin için chatgpt de baktım şimdi emin olmak için. Keten tohumu da kullanılması önerilmeyen bitkiler listesindeymiş
Çok teşekkür canım benim allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 ❤️🌸🌸

Back
X