Tüp bebek sürecim kızlar gelsin bilgilerimizi paylaşalım

elanur2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
101
40
98
44
Merhaba kızlar yasim 44 3 yıldır çocuk dahini olmak için uğraşıyorum bir defa aşılama denedim tutmadi 3 ay önce hamıle kaldım Kımyasal gebelık olarak sonlandı ve geçen ay tüp bebek sürecine girdim ilaçları iğneler derken 16 tane yumurtam olmuştu ve bunların 6 tanesi 5. Gün olarak donduruldu 2 tanesi 5aa kalite 1 tanesi 4 a kalite iki tanesi 3 b kalite fazla yumurtam olustugu için transferi iki ay sonraya bıraktı doktor bu arada Mustafa taş Kayseri acı badem hastanesinde başladı tüp bebek sürecim benim ilk olduğu için kafam karışık bu şekilde tutarmi tutmama ihtimali nedir bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi

Tutar bence yaşınıza göre süreciniz çok iyi ilerlemiş maşallah

Güzel emriyolariniz olmus içiniz rahat olsun tutar

yaşınıza göre gerçekten maşallah yumurta sayınız çok iyi çıkmış. benim 7 yumurtadan 6 sı 3.güne gitmişti. ikinci transferde tuttu. yaşım 39 du. ilk denemede 2 tane transfer olun şansınız artsın. hayırlısı olsun şimdiden

Yaşınıza göre gerçekten iyi 27 yaşında biri olarak 6 yumurtam toplandı 5 döllendi elimde sadece 2 tane 3.gün embriyosu var ben de 1bucuk ay bekliyim transfer için. Kalitreleri de iyi embriyolarınızın inşallah tek seferde olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…