• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecim

burcumzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
13
Merhaba arkadaşlar transfer olacagm Ocak ayında ama iki embriyom da CC kalite biri 4cc biri 5 CC umutsuzm açıkçası blastlar diye doktorum verecegiz dedi ama imkansız gibi geliyor ama bu yüzden koenzim Q10 ibuqunol formuna başladım iyi geliyormuş yumurta kalitesine diye duydum kullanıp gebe kalan oldu mu acaba faydası gerçekten va rmi

Merhaba arkadaşlar transfer olacagm Ocak ayında ama iki embriyom da CC kalite biri 4cc biri 5 CC umutsuzm açıkçası blastlar diye doktorum verecegiz dedi ama imkansız gibi geliyor ama bu yüzden koenzim Q10 ibuqunol formuna başladım iyi geliyormuş yumurta kalitesine diye duydum kullanıp gebe kalan oldu mu acaba faydası gerçekten va rmi
Canm öncelikle ne kaliteli embriyolar gebelik getirmiyo asla gebelik getirmez dönenler gebelik getiriyor sakın öyle düşünme bence. Ama yine de Q10 kullanabilirsin. Multi vitamin şeklinde. Ubinkon olsa daha iyi olur ben maxijuno almıştım Trendyol dan. Bide egricayir markası doğal deniyo, içinde bal,polen, propolis,arı sütü var onu kullan tabi transfer döneminde kullanma ama etki Görmen için düzenli 3 ay kullan. Çünkü bugün tükettiklerin 3 ay sonraki yumurtayi etkiliyo. Bol bol da çiğ kabak çekirdeği ye. Hatta soyulmuş ye ki uğraşma her seferinde diğer türlü yoruyo. Onun dışında sağlıklı beslen avakado zeytinyağı sebze tüketmeye çalış. İnşallah gerek kalmaz bu transfer in tutar ama olaki tutmadı söyledigim şeyleri dene. :))

Back