Tüp bebek sürecinde glutatyon serum

rmedzo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
597
270
23
31
Merhabalar,

Tüp bebek tedavi sürecinde glutatyon serum uygulatanlar var mı acaba ? Yumurta ve sperm kalitesini artırdığı yönünde bilgiler mevcut. Deneyip memnun kalanlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.

Merhabalar ben yaptırdım. 3 kez 10 gün ara ile yapıldı. Ben de bir değişiklik olmadı. Amh düşük, yaşım 40. Bundan olabilr tabi. Ama bir arkadaşım 41 yaşında sanki ona faydası oldu glbi.

Merhabalar ben yaptırdım. 3 kez 10 gün ara ile yapıldı. Ben de bir değişiklik olmadı. Amh düşük, yaşım 40. Bundan olabilr tabi. Ama bir arkadaşım 41 yaşında sanki ona faydası oldu glbi.
En az 4, maksimum 6 seans uygulanıyor diye biliyordum. Bende yaptırmayı düşünüyorum da etkisini gören oldu mu diye merak etmiştim çok teşekkürler

Bende şimd yaptırıyorum bugun ilk denemem ama damar yolu fakat iğne ile verildi serum şeklinde alan varmıs bana direk damar yolundan iğne yaptılar 110 TL ye acaba yanlış mı uygulandı serum şeklinde mi olması gerekiyordu

Back
X