Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavi sürecinde glutatyon serum uygulatanlar var mı acaba ? Yumurta ve sperm kalitesini artırdığı yönünde bilgiler mevcut. Deneyip memnun kalanlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.
Merhabalar ben yaptırdım. 3 kez 10 gün ara ile yapıldı. Ben de bir değişiklik olmadı. Amh düşük, yaşım 40. Bundan olabilr tabi. Ama bir arkadaşım 41 yaşında sanki ona faydası oldu glbi.
Merhabalar ben yaptırdım. 3 kez 10 gün ara ile yapıldı. Ben de bir değişiklik olmadı. Amh düşük, yaşım 40. Bundan olabilr tabi. Ama bir arkadaşım 41 yaşında sanki ona faydası oldu glbi.
Bende şimd yaptırıyorum bugun ilk denemem ama damar yolu fakat iğne ile verildi serum şeklinde alan varmıs bana direk damar yolundan iğne yaptılar 110 TL ye acaba yanlış mı uygulandı serum şeklinde mi olması gerekiyordu