tüp bebek sürecine başlamalı mıyız ?

eyvallahkral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
8
0
1
26
merhaba kızlarr

bugün çok kötü bir haber aldım. doktor eşime demiş ki çok geç kalmışsınız çocuğunuz olmaz. sizce eşimin değerleri nasıl ? ağlamaktan helak oldum lütfen bu süreçten geçen biri varsa lütfen destek olur musunuz ?

Neden olmuyormuş anlamadım? Doğal yolla olmaz anlamında mı söyledi?

Doğal yolla evet olmaz gibi değerleri düşük maalesef. Ama sebebi önemli neden böyle olmasının. Tedavi ile yükselir mi bakarlar. Tüp bebek önerirler böyle bi durumda.

Doktor demiş ki
Spermlerin kanala düşmüyor bu çocukluktan gelen bir sıkıntıymış
Başka bir doktorla daha görüşün derim ben. Ameliyat önerebilirler belki böyle bir durumda. Sperm üretimi varsa ameliyat ile alabilirler. Umutsuzluğa kapılmayın yaşınız genç. Tüp bebek yaparsınız. Tek bir doktorla ve tek bir labaratuvar testiyle sınırlı kalmayın.

üzülme benim de eşimin hareketleri düşüktü ve sayısı da düşüktü dediğin gibi kanala ulaşmıyor vs dedi biz tüp bebek yaptık ve ilk de tuttu yaşınız genç umutsuz asla olmayın

Canım üzülme ümidini yetirme benzeri benim başıma geldi bizde 7 yıllık evliyiz eşimin çocukluktan gelen doğuştan yani hem peygamber sünnetliymiş ve 7 yaşındayken eşim inmemiş testis amaliyatı olmuş eşiminde sperm hareketsizliği vardı 2022 senesinde İstanbul’da Mikrotese oldu Medicalde doktor önce o kadar ümitli konultuki amaliyattan sonra hiç yok dendi dünyamız yıkıldı zor dedi sonra 1 sene kadar ara verdik çok çöküşteydik pes etmedik eşim başka bir doktorla görüştü amaliyat olmadan macun iğne ilaç aklına gelecebilecek herşey kullandı hem hareketlendi hem çıkışları oldu eşimde bebek spermler vardı amaliyat eden doktor söylemişti zaten onuda Allah islah etsin bizi bir mal olarak para nasıl koparabiliriz diye diye soydular 2 senemiz çöp oldu boşuna M.tese oldu eşim şimdiki doktorumuz sayesinde şimdi Tüp bebek sürecindeyiz 2 ay önce yaptık tuttu 7 haftalıkken düşük yaşadım ama bu seviyeye de gelemeyeblirdim hiç birşey çıkmasaydı eşimde 14 yumurtam toplanmıştı 7 si bizimle kaldı tekrar 1,5 aya gideceğim transfer için ümidini yetirme doktorumuzda ne vakalar vardı hepsi şimdi çocuk sahibi olmuşlar instangramdan bizde şahit olduk sayfasında istersen ismini verebilirim 6 sene çok çabaladık eşim İzmir Ankara İstanbul bütün doktorlara gitti ama doğru tercih yapıp bugünlere gelebildik şükür ki ümidini yetirme dediğim bu ki seni çok iyi anlarım Yaşımız genç elbet savaşacağız olacaktır

çok geçmiş olsun. çok geç kalmışsınız lafını duyunca başımdan kaynar sular döküldü. doktor dedi ki çok ümitsiz olmayın tedaviye başlıyalım dedi. benim burdaki doktorumu da çok sevdi. ama sizin doktorunuzun adını alabilir miyim aklımda olsun her ihtimale karşı

Bizim doktor İstanbul’da Celalletin Peru hiç vakit kaybetmeden direk bir telefon görüşmesi bile yapablirsnz çok samimi ve işinin ehli biri araştırın bence hayırlı haberleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…