Canım üzülme ümidini yetirme benzeri benim başıma geldi bizde 7 yıllık evliyiz eşimin çocukluktan gelen doğuştan yani hem peygamber sünnetliymiş ve 7 yaşındayken eşim inmemiş testis amaliyatı olmuş eşiminde sperm hareketsizliği vardı 2022 senesinde İstanbul’da Mikrotese oldu Medicalde doktor önce o kadar ümitli konultuki amaliyattan sonra hiç yok dendi dünyamız yıkıldı zor dedi sonra 1 sene kadar ara verdik çok çöküşteydik pes etmedik eşim başka bir doktorla görüştü amaliyat olmadan macun iğne ilaç aklına gelecebilecek herşey kullandı hem hareketlendi hem çıkışları oldu eşimde bebek spermler vardı amaliyat eden doktor söylemişti zaten onuda Allah islah etsin bizi bir mal olarak para nasıl koparabiliriz diye diye soydular 2 senemiz çöp oldu boşuna M.tese oldu eşim şimdiki doktorumuz sayesinde şimdi Tüp bebek sürecindeyiz 2 ay önce yaptık tuttu 7 haftalıkken düşük yaşadım ama bu seviyeye de gelemeyeblirdim hiç birşey çıkmasaydı eşimde 14 yumurtam toplanmıştı 7 si bizimle kaldı tekrar 1,5 aya gideceğim transfer için ümidini yetirme doktorumuzda ne vakalar vardı hepsi şimdi çocuk sahibi olmuşlar instangramdan bizde şahit olduk sayfasında istersen ismini verebilirim 6 sene çok çabaladık eşim İzmir Ankara İstanbul bütün doktorlara gitti ama doğru tercih yapıp bugünlere gelebildik şükür ki ümidini yetirme dediğim bu ki seni çok iyi anlarım

Yaşımız genç elbet savaşacağız olacaktır