Tüp bebek sürecine başlayanlar

merhaba ben medicana da başladım dün yumurta toplama yapıldı, şimdi beklemedeyim, büyük ihtimalle mayısta transfer yapılacak

Merhaba!. Skt:05/23 olan prolutex bir paket ilacim var. Durumu olmayan birine hediye etmek istiyorum. Gercekten İhtiyaci olan biri ulasirsa sevinirim.

Merhaba bende 3.cü tüp bebek denemesine bu ay adetten sonra start verdim bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah 🌹🌹🌹

Merhaba ben de gonal f kullaniyorum.Yumurtalarin catlamamasi icin bugun oxotide ignesine basladim cumartesi kontrolüm var pazertesi veya carsamba yumurta toplama dedi cumartesi belli olur

Merhaba arkadaşlar ben bahçecide dün tüp bebek sürecine başladım benim gibi yakın zamanda tüp bebek sürecine başlayanlar var mı nasıl hissediyorsunuz toplaşalım 😊😊😊😊
Ben de ilk bas da bahceci cem beyi dusuniyodum uzak oldugu icin vazgectim suan ki doktorumdan da memnunum.Tüp bebek fiyati nedir acaba ocak dan önce aradiğımda 24 bin demislerdi

Merhaba arkadaşlar ben bahçecide dün tüp bebek sürecine başladım benim gibi yakın zamanda tüp bebek sürecine başlayanlar var mı nasıl hissediyorsunuz toplaşalım 😊😊😊😊
Merhaba bende bahçeci Fulya ya gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz

merhaba ben de hazırlık aşamasındayım😇daha önce bi aşılama yaptırdım tutmadı. pazartesi rahim y şeklinde oldugu için histereskopi olacagım ondan sonra başlayacagız. inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız🙏🏻

merhaba ben de hazırlık aşamasındayım😇daha önce bi aşılama yaptırdım tutmadı. pazartesi rahim y şeklinde oldugu için histereskopi olacagım ondan sonra başlayacagız. inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız🙏🏻
Merhaba, histereskopi oldunuz mu?
Umarım güzel geçmiştir☺️
Ben de bugün oldum.
Tam istenilen üçgen görünüm olmadıgı söylendi. Rahim genişletildi. Ve enfeksiyon varmış o temizlendi.

Merhaba, histereskopi oldunuz mu?
Umarım güzel geçmiştir☺️
Ben de bugün oldum.
Tam istenilen üçgen görünüm olmadıgı söylendi. Rahim genişletildi. Ve enfeksiyon varmış o temizlendi.
merhaba, cok gecmiş olsun oncelikle🌸 sevindim rahim dar olunca bebek tutunma şansı cok az oluyormuş hatta histereskopiden sonra gebe kalan cok kişi duydum darısı bize olur umarım🙏🏻
ben de pazartesi oldum doktor gayet iyi gecti şekli düzelttigini soyledi biraz daha yapabilirdim ama artık kas doku bittiginden kanama başladıgı için bıraktım dedi.
peki size cinsel ilişkiyr ne zaman başlayabıleeceginiz hakkında bilgi verdi mi ben sormayı unuttum da? bir de ilaç başladı mı tüp bebek ne zaman başlayacaksınız

merhaba, cok gecmiş olsun oncelikle🌸 sevindim rahim dar olunca bebek tutunma şansı cok az oluyormuş hatta histereskopiden sonra gebe kalan cok kişi duydum darısı bize olur umarım🙏🏻
ben de pazartesi oldum doktor gayet iyi gecti şekli düzelttigini soyledi biraz daha yapabilirdim ama artık kas doku bittiginden kanama başladıgı için bıraktım dedi.
peki size cinsel ilişkiyr ne zaman başlayabıleeceginiz hakkında bilgi verdi mi ben sormayı unuttum da? bir de ilaç başladı mı tüp bebek ne zaman başlayacaksınız
Teşekkür ederim💖
Ya ben narkoz etkisinden kaçırdım. Eşim’e 3 gün sonra cinsel ilişki için bir problem olmayacağını söylemişler. Ama biz 2 hafta beklemek istiyoruz. İçimiz böyle daha rahat edecek. Bizimde aklımızda bu soru işareti merak ediyoruz çünkü bir ihtimal belki normal yolla olur diye🙈
Açıklanamayan inf. olduğu için belki bu ameliyattan sonra sebebimiz budur düşüncesindeyiz.

Ben 2 hafta sonra regli olucam.
Bekliycem
Bir sonraki reglimde dondurulmuş transferimizi yapacağız.
Siz?

Teşekkür ederim💖
Ya ben narkoz etkisinden kaçırdım. Eşim’e 3 gün sonra cinsel ilişki için bir problem olmayacağını söylemişler. Ama biz 2 hafta beklemek istiyoruz. İçimiz böyle daha rahat edecek. Bizimde aklımızda bu soru işareti merak ediyoruz çünkü bir ihtimal belki normal yolla olur diye🙈
Açıklanamayan inf. olduğu için belki bu ameliyattan sonra sebebimiz budur düşüncesindeyiz.

Ben 2 hafta sonra regli olucam.
Bekliycem
Bir sonraki reglimde dondurulmuş transferimizi yapacağız.
Siz?
anladım teşekkür ederim🌸
ben pcos mevcut bi sonraki regl de kist aspirasyonu yapılacak histereskopi yontemiyle sadece işlem olarak kistler minimuma indirilecek. diger ay da yumurta toplama vs tam olarak başlayacak

anladım teşekkür ederim🌸
ben pcos mevcut bi sonraki regl de kist aspirasyonu yapılacak histereskopi yontemiyle sadece işlem olarak kistler minimuma indirilecek. diger ay da yumurta toplama vs tam olarak başlayacak
Umarım çokk güzel geçer sürecinizz🧿❤️

Kızlar merhaba bende bahçeci de tedaviye başladım pazartesi günü gonalf kullanıyorum bende pcos var daha önce 1 kere aşılama yaptırdım olmadı bakalım inşallah tüp bebekte ilk seferde olur

Back
X