tüp bebek sürecine girdim ama korku ve endişelerimi yenemiyorum

sebosebo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
19
0
86
Manisa
Arkadaşlar 17 ay sabrettim dualar ettim drlara gitiim olmadı. Herşey normal sebepsiz infertilite dendi. Hatta yazın tüp bebeğe karar verdim. Erken bekleyelim dedi dr. E tabi yazda bitti boşa çıkan ümitlerle. Şimdi tüp bebek yaptırıyorum. Bugün 5. kontrolüm oldu. 11 ila 16 arası yumurta büyüklüğüm. Cumartesi yine kontrol var. Birde çalışıyorum izin al git gel zor bir süreçmiş çalışanlara duyurulur. Beni yıpratan şu korkularım. Bir türlü rahat hissedemiyorum kendimi. İçten içe panik ve endişe ruh hallerindeyim. Ne yapmalıyım. O kadar ihtiyacım varki aynı sorunları yaşamış 1. denemede bebek sahibi olmuş arkadaşların desteğine. Rabbim benim gibi çabalayanlara bebek versin dualarımızı kabul etsin inşalllahhh.......

merhaba
bizimde tüp bebek yaptırmamız lazım canım
benide bilgilendirir misin
hangi şehirdesin
hangi hastane
ve hastane ve ilaç maliyeti nedir canım?

öncelikle hayırlısı olsuun inşallah bebeğine kavusursunn.. 17 ay kısa zaman yaşın kaç acaba merak ettm? yaş yüzünden mi bu kadar acele ediyorsun acaba? bütün tetkiklerini yaptırdınmı bnm 7 sene oldu ben daha yeni yeni düşünmeye başladım tüp bebeği ama hala cesaret edemedim ...

Ankara Anatoliadayım yarın yumurtalarım alınıyor inşallah. endişem haat safhada. etmediğim dua kalmadı. 17 ay az değil . 1 yıl olmadıysa beklme diyor drlar. ha 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımda oldu. ama ben 35-36 yaşımda istemiyorum. 31 yaşındayım az değil. birde yavrusu olsun istiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…