Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlar ben dün hastaneye gittim doktorum bir yumurtamın olgunlaştığını onu donduracağını ve tekrar bir süreceğe giriceğimizi söyledi varmı benim gibi şuan bu süreci yaşayan
Canlar ben dün hastaneye gittim doktorum bir yumurtamın olgunlaştığını onu donduracağını ve tekrar bir süreceğe giriceğimizi söyledi varmı benim gibi şuan bu süreci yaşayan
Temmuz’da bende doktora gittim 2 yumurtam olgundu hemen çatlatma iğnesi verdiler iki yumurtayı topladılar döllendi 3. Gün dondurdular adetliydim o sırada... adetim bitti 15 gün sonra tekrar adet oldum 7 yumurta vardı Gonal f iğne verdiler 5 yumurtam olgunlaştı toplandı 3ü döllendi birtanesi gelişemedi 2 tanesi transfer oldu pozitif sonuç aldık 2 kan testinde sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim Ağustos’un birinde şimdilik bekliyorum diğer donmuşlar için inşallah sizin hayırlı sonuçlarınız olur