- Konu Sahibi MiHRiMaH24
-
8 yılık evliyim. Malum çocuğumuz olmuyor, aşılama vs. hepsini geçtik
2011 Ocak yada şubat ta kesin karar verdik eşimle Tüp bebek yaptırmaya.
Geçenlerde bir arkadaşım güvenebiliyormusun diye sordu? yani bizde 7 yıllık evliyiz geçen sene düşündük ama karar veremedk, güvenemedik dedi. Kafamı karıştırdıeşimdede biraz soru işaretleri yok değil, Bende üzülüyorum. Onların yüüzünden bende düşünmeye başladım. Haberlerdede görmüştüm. Prof. Dr. sağlıklı öğrencilerinden şantajla siperm almış.
Kendi Dr. Görüştüm bana bu konuda biraz sinirlendi. Sen bizi neyle suçladığının farkındamısın diye. Üstüne bide o eklendi, Dr yüzünede nasıl bakacağımı bilmiyorum
Sizce başkasının siperminden dölleyebilirlermi? Lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar
evet güveniyorum ve güvenmeyenlerde bir sorun olduğunu düşünüyorum.o bahsettiğiniz prof.sadece bir istisnadır.hem ülkemizde yasak olan hemde kişisel olarak ahlakı olan hiçkimse bunu yapmaz.aile kendi istemediği sürece.....
yoksa ülkemizde tüm azospermli hastaların ilk tedavilerinde eşleri hamile olarak eve dönerdi ve merkez başarısızlığı ortadan kalkardı.oysaki en kaliteli denen merkezde bile hastaların yanlızca üçte biri eve bebekle dönebiliyor.
Be..
Merkezlere yumurta ve sperm konusunda degil de sömürülme ve suistimal konusunda güvenebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?