Tüp bebek ted. ile bebek sahibi olduktan 1 sene sonra sizce yeni tedaviye başlayabilir miyim

meneksemelifim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
547
692
358
Ben 2015 yılı temmuz ayında tüp bebek tedavisi sonucunda sezaryen doğumla rabbimin yardımıyla bebek sahibi oldum. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Benim sorunum amh düşüklüğü ve tüplerimin kapalı olmasıydı. Amh seviyem 2014 yılında 0,6 idi. Rezerv azlığı nedeniyle sanırım fazla vaktim yok..Bu nedenle yeniden tedaviye girmeyi düşünüyorum.Sizce doğumun üzerinden bir yıl geçince tedaviye başlayabilir miyim?

Ben 2015 yılı temmuz ayında tüp bebek tedavisi sonucunda sezaryen doğumla rabbimin yardımıyla bebek sahibi oldum. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Benim sorunum amh düşüklüğü ve tüplerimin kapalı olmasıydı. Amh seviyem 2014 yılında 0,6 idi. Rezerv azlığı nedeniyle sanırım fazla vaktim yok..Bu nedenle yeniden tedaviye girmeyi düşünüyorum.Sizce doğumun üzerinden bir yıl geçince tedaviye başlayabilir miyim?
canım sorunun cevabı ile ilgili bir fikrim yok ama benimde sorunum seninki ile aynı.acaba nerde tedavi oldun kaç yumurtan oluştu öğrenebilirmiyim?soruya soruyla cevap verdim ama kusura bakma:(

canım sorunun cevabı ile ilgili bir fikrim yok ama benimde sorunum seninki ile aynı.acaba nerde tedavi oldun kaç yumurtan oluştu öğrenebilirmiyim?soruya soruyla cevap verdim ama kusura bakma:KK43:
canım ne kusuru..ben 2014 yılı ekim ayında memorial şişliye nur hanıma gittim. şimdi medicalpark göztepeye geçti.benim yedi yumurtam oluştu yedi tane döllendi. son güne biri kaliteli iki tane embiriyo kaldı. Transfer yapıldı ve rabbime şükür bir tanesiyle hamile kaldım. senin kaçıncı denemen olacak?ben de amh ı ölçtürmeye korkuyorum. son ölçtürdüğümde 0,6 idi. aradan bir buçuk yıl geçti. muhtemelen bayağı düşmüştür:(

canım ne kusuru..ben 2014 yılı ekim ayında memorial şişliye nur hanıma gittim. şimdi medicalpark göztepeye geçti.benim yedi yumurtam oluştu yedi tane döllendi. son güne biri kaliteli iki tane embiriyo kaldı. Transfer yapıldı ve rabbime şükür bir tanesiyle hamile kaldım. senin kaçıncı denemen olacak?ben de amh ı ölçtürmeye korkuyorum. son ölçtürdüğümde 0,6 idi. aradan bir buçuk yıl geçti. muhtemelen bayağı düşmüştür:KK43:
ben geçen yaz 2 kere denedim birisinde yumurta olmadı.ikincisinde 3 yumurta toplandı ama hiçbiri döllenmedi.benim amh 0,9 çıkmıştı yazın.önümüzdeki yaz tekrar denemeyi düşünüyorum inşallah.
inşallah hamilelik iyi gelmiştir hormonlarına.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Back
X