• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek tedavi aşamasındayım aşırı üşütmüşüm

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.şuanda tüp bebek tedavi sürecindeyim.menagon iğne ve orgaluatron kullanıyorum.sıcak bir memlektten ankaraya tedavi için geldik.ve 10 gündür ankaradyım.havası beni çok çarptı.aşırı öksürük ve bademciklerim iltihaplanmış çok ağrıyor öksürükten mahvoluyorum.bu tedavi sürecindeyken böyle rahatsızlandım dün bal aldım başka birşey kullanamıyorum.ne yapayım ya.

canım öncelikle geçmiş olsun ve tedavin hayırlı olsun....bademciklerin için adaçayı ile gargara yapabilirsin....antiseptik özelliği var.mikrop öldürür.....ama çayı içme sadece gargara yap....birde doktoruna danışabilirsin tatlım......bakalım o ne diyecek.....

tedavin hayırlı olsun. beslenmene ağırlık ver bol meyve ye. ilaç kullanma derim. taze ıhlamur ballı karıltır iç. bende tedavimde çok ağır bişekilde nezle olmuştum salya sümüktüm:27: dr.a gitmemek için çok çabalamıştım ama malesef ateşim çıkmıştı ve acile gitmek zorunda kalmıştım.inşlh sen iileşirsin..

Back
X