Herkese merhaba,
15 eylülde ilk transferimizi gerçekleştirdik. Eşimde sperm düşüklüğü bende de yaşıma göre yumurta azlığı çıktı. İlk denememiz 3. gün embryosuydu bugün test verdim malesef sonuç negatif. Kendimi her sonuca hazırlamam gerekiyordu ama biraz mod olarak kötü bir gün geçirdim üzüntümü durduramıyorum. Doktor 2 ay sonra prp tedavisi önerdi. En azından bir vücudumu dinlendirmek istiyorum ama tavsiye olarak söyleyebileceğiniz bir şey var mı??
Koenzim q10 mutlaka kullan canım. Benim de amh düşük şu an 5.denemeyi yapıyoruz. İlk denemede 1 tane kötü kalite 3.gün embriyosu zar zor çıkmışken, son denemede 4 embriyo oluştu ve 5.günde transfer edilen kimyasal oldu. Doktorumun söylediği koenzim içindeki mitokondri desteği yumurta kalitesini artırıyor. Ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ve bence kesinlikle faydasını gördüm.
Koenzim q10 mutlaka kullan canım. Benim de amh düşük şu an 5.denemeyi yapıyoruz. İlk denemede 1 tane kötü kalite 3.gün embriyosu zar zor çıkmışken, son denemede 4 embriyo oluştu ve 5.günde transfer edilen kimyasal oldu. Doktorumun söylediği koenzim içindeki mitokondri desteği yumurta kalitesini artırıyor. Ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ve bence kesinlikle faydasını gördüm.