Tüp bebek tedavi sırasında normal gebelik

sevilay89

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
5
3
6
36
Merhaba Bülent bey, ben gecen ay tüp bebek tedavisi yaparken yumurta toplama esnasında malesef hiç yumurtam toplanamadı foliküller de yumurta bulamadı doktorum, bu ay adet için gittiğimde de eski bi yumurta var diğer ay tekrar gel yumurta durumuna göre tekrar başlayalım dedi. Fakat adetim bitti bir kaç gün sonra yaklaşık beş gündür göğüslerimde acı var acaba normal gebelik oluşmuş olabilir mi , bu arada 19 haftadır biosteron dhea kullanıyorum onun yan etkisi midir.

biosteron dhea meme hormonuna da etki ettiği için gögüslerde az da olsa büyüme ve agrı olabiliyor bende kullanıyorum ve bende de var canım

merhabalar : adet gecıkmesı durumunda kanda gebelık testı bakılması dogru sonuc verecektır. bayan yaşı - amh hormon duzeyi - yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıkta folıkul sayımı yumurtalık rezerv hakkında bılgı verecektır.Düşük yumurtalık rezervınde yumurta elde etmek için nasıl tedbırler alınmalı muayene ve hormon sonuclarınıza göre detaylı gorusulmelıdır. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…