tüp bebek tedavim basliyor

fatmacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
32
0
86
Bursa
cuma günü basliyorum tedavime bol bol dualarini istiyorummmm birşey daha sorucam sizlere kac gün içerisinde transfer yapiliyor cuma basliyor tedavim cumadan sonra kac gün içerisinde transfer yapilabilir bilen varmı ?

cuma günü basliyorum tedavime bol bol dualarini istiyorummmm birşey daha sorucam sizlere kac gün içerisinde transfer yapiliyor cuma basliyor tedavim cumadan sonra kac gün içerisinde transfer yapilabilir bilen varmı ?

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşırsın transfer edilme süren ilaçların yumuyrtalıkları ne kadar hareketlendirdiğine bağlı 12-15 gün arası sürer...

bugun itibariyle gobekden iğneye başladım 5 gun sonra cagirdi doktor inş hepimiz mutlu haberler alırız herkese tşekkürlerrrr rabbim hayirlisini versin inş

bugun itibariyle merional 150 kalçadan iğne haftaya çarşambaya kadar hergun 1 adet vurulacak ve göbek iğneside var heryerim delik deşik oldu yilmak yok devam :) çarşamba gittikden sonra artık hergun kontrole gidicem yaklaşik kontrollerde 1 hafta sürecek sonra ise transferim gerçekleşecek inş güzel haberler vereceğim sizlere şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…