tüp bebek tedavim basliyor

fatmacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
32
0
86
Bursa
cuma günü basliyorum tedavime bol bol dualarini istiyorummmm birşey daha sorucam sizlere kac gün içerisinde transfer yapiliyor cuma basliyor tedavim cumadan sonra kac gün içerisinde transfer yapilabilir bilen varmı ?

cuma günü basliyorum tedavime bol bol dualarini istiyorummmm birşey daha sorucam sizlere kac gün içerisinde transfer yapiliyor cuma basliyor tedavim cumadan sonra kac gün içerisinde transfer yapilabilir bilen varmı ?

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşırsın transfer edilme süren ilaçların yumuyrtalıkları ne kadar hareketlendirdiğine bağlı 12-15 gün arası sürer...

bugun itibariyle gobekden iğneye başladım 5 gun sonra cagirdi doktor inş hepimiz mutlu haberler alırız herkese tşekkürlerrrr rabbim hayirlisini versin inş

bugun itibariyle merional 150 kalçadan iğne haftaya çarşambaya kadar hergun 1 adet vurulacak ve göbek iğneside var heryerim delik deşik oldu yilmak yok devam :) çarşamba gittikden sonra artık hergun kontrole gidicem yaklaşik kontrollerde 1 hafta sürecek sonra ise transferim gerçekleşecek inş güzel haberler vereceğim sizlere şimdilik iyi geceler

Back
X