canım geçmiş olsunn.çok üzülüyorum bu hastalığın insanları bir anda çıkmasa sokmasından.malesef bende bu kistle kolay hamile kalanlardan olamadımm.tüp bebekle hamileyimm şuan.iki sonra kavuştum ama iki yıl çok uğraştırdı bizi.
umudunu hiç yitirme çok uğraştırıyor ama elbet güzel olcak birgün herşey.sana tavsiyelerim çok iyi bir doktor seçmen çok iyi olmalı,hatta iyi olan bir kaç doktora gitmelisin.hiç ameliyat oldun mu bilmiyorum ama olmadıysan eğer rezervini hemen o kadar nasıl düşürmüş anlayamadım.artık ameliyatı hiç doktorlar önermiyo ama bazıları belli büyüklüğü geçenlere ameliyat önerebiiliyor.
bazen tüp ilaçları büyütebiliyoda kistleri,ben kendimden örnek vereyim ilk tüpte 3 ç.kistim vardı iyi yumurta çıktı ama kaliteli çok değillerdi.ve de salak doktorum yumurta toplama işleminde yanlışlıkla kiste batırdı ve benim kistler iyice büyüdü enfeksiyon oldu apse oldum yani.daha önce bir tane ameliyat olmuştum bu ikinci yenilenişiydi sonra mecbur tekrar ameliyat olmam gerekti ama çok riskliydi herşeyimi kaybedecebilecek kadar.kayseride bir prof.yaptı çok uğraştı çok iyi yaptı sağolsun sonra da tüp denedik uzun protokol uygulandı az yumurtam olduğu için uzun protokol olmasındaki amaç bütün ymurtaları değerlendirmek aynı anda büyümelerini sağlamaktı 8-9 yumurtam oldu.çok şükür benim durumum için çok iyiydi o şekilde hamile kaldım Allahım inşallah tamamına erdirir.sana kolaylıklar diliyorum sorun olursa yardımcı olurumm herşeyi sık ele sık doku dikkatli davran sana tavsiyemm.inşallah en kısa zamanda kavuşursunn bebişlerinee Allaha emanet ol...