Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle umarım en kısa sürede güzel bir sonuç alırsınız.Günaydın arkadaşlar,tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum ,çalışıyorum ,çalışan arkadaşlar nasıl yaptnz izin veya rapor mu aldnz transfer sonrasi ne kadar süre ise gitmedinz,bir de benim şefim müdürüm erkek açık açık soylednz mi durumu
Amin inşallah siz de hayırlı güzel haberler alirsnz ,opu sonrası ilaçları düzenli kullanmak için mi aldinz rapor tabi bilgileri olsa daha iyi olur hastaneye sık gidip gelinecek teşekkür ederim ben de söyleyeyimMerhabalar, hayırlı olsun öncelikle umarım en kısa sürede güzel bir sonuç alırsınız.
Benim de yöneticim erkek, ben açıkça ilettim durumu, randevular için izin aldım, opu sonrası 1 hafta rapor yazdı doktorum, transfer sonrası da rapor yazdıracağım.
Anlayışlı bir yöneticiniz varsa ben haberdar edilmesi taraftarıyım, sonuçta hem vakit açısından hem de psikolojik olarak zorlu bir süreç, dinlenmeye, stressiz çalışmaya, gerektiğinde izin alabilmeye ihtiyacımız var bence, bir tedaviye başlandığı konusunda bilgileri olduğunda daha rahat oluyor bunların hepsi, benim için öyle oldu en azından. Ailelerimizin vs haberi yok bu arada, sadece izin durumları için yöneticilerimize bilgi verdik, eşim de aynı şekilde bilgilendirme yaptı.
Sizin öğretmen olunca yerinize bakacak kimse yoktu galiba ,benim çalıştığım yer kalabalık biraz inşallah sorun olmaz ,haftada 2 3 kez gudiliyormus galiba teşekkür ederim ,inşallah siz de güzel haberler alirsnzVallahi ben inanılmaz sıkıntı yaşadım
Özel okulda öğretmenim. Yeni bir kuruma başlamıştım hep izin almak zorunda kaldım ve bu kötü karşılandı. Hatta sozlesmemi etkiledi işsiz kaldım gibi bişey oldu. İş yerine söyleme gibi bir durum olmuyor maalesef benim işte
Bebek olunca işten bile cikarabiliyorlar
Ama bu süreçte çok sık gitmeniz gerekiyor haberiniz olsun
Hayırlı olsun inşallah ilk denemenizde çok güzel sonuçlar alırsınızGünaydın arkadaşlar,tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum ,çalışıyorum ,çalışan arkadaşlar nasıl yaptnz izin veya rapor mu aldnz transfer sonrasi ne kadar süre ise gitmedinz,bir de benim şefim müdürüm erkek açık açık soylednz mi durumu
Evet sıkıntı oluyor öğretmenlikte. Umarım siz de pozitifi gorursunuzSizin öğretmen olunca yerinize bakacak kimse yoktu galiba ,benim çalıştığım yer kalabalık biraz inşallah sorun olmaz ,haftada 2 3 kez gudiliyormus galiba teşekkür ederim ,inşallah siz de güzel haberler alirsnz
Amin inşallah hayırlısıyla ,sizin pozitif galiba Allahm kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet sıkıntı oluyor öğretmenlikte. Umarım siz de pozitifi gorursunuz![]()
Evet çok şükür yarın keseyi görmeye gidicemAmin inşallah hayırlısıyla ,sizin pozitif galiba Allahm kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
İlaçlar için değil de her gün laboratuvardan haber bekliyoruz, stresli bi süreç oluyor benim için, işe odaklanamayacağımı hissettim doktorum da sağolsun uzun bi rapor yazdı bana :) yoksa opu’dan sonraki gün gayet çalışabilecek haldeydim fiziksel olarak, dinlenmeyi tercih ettim sadece :) bizim donmuş transfer yapılacağı için çok ilaç vermediler bu arada, iki ilacı 2 gün kullandım, femara kullanmaya devam ediyorum 5 gün bitince onu da keseceğimAmin inşallah siz de hayırlı güzel haberler alirsnz ,opu sonrası ilaçları düzenli kullanmak için mi aldinz rapor tabi bilgileri olsa daha iyi olur hastaneye sık gidip gelinecek teşekkür ederim ben de söyleyeyim
İlaçlar için değil de her gün laboratuvardan haber bekliyoruz, stresli bi süreç oluyor benim için, işe odaklanamayacağımı hissettim doktorum da sağolsun uzun bi rapor yazdı bana :) yoksa opu’dan sonraki gün gayet çalışabilecek haldeydim fiziksel olarak, dinlenmeyi tercih ettim sadece :) bizim donmuş transfer yapılacağı için çok ilaç vermediler bu arada, iki ilacı 2 gün kullandım, femara kullanmaya devam ediyorum 5 gün bitince onu da keseceğimhaklisinz
Amin inşallah canım ,sizin nasip oldu muBen hep sabah en erken randevuya girdim.
8.00 randevusuna girdim,8.30 işbaşı.
Opu sonrası da transfer sonrası da işe gittim.
Hatta son transfer çok heyecanlı geçince işe 0 uyku ile gitmiştim.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Ben de açık açık söylemeyi dusunmuyorum açıkçası ,aynen kalabalık bizim işyeri de sordukca strese gireceğim ,siz sansliymssnz ben merkezde oturuyorum ilçede çalışıyorum 1 saat uzaklıkta servisle gidip geliyorum araclada da aynı şekilde ,o yüzden ben rapor veya izin alacağım mecbur artık ufak biseyden tedavi görecem falan diyecegm.,transfer sonrasi 1 gün mu dinlendnz sizin nasio oldu muMerhaba,
Öncelikle hayırlı olsun süreciniz, umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
İşyerinde kimseye bu konudan bahsetmedim, randevularımı genelde sabah saatlerine alıyordum. İşyeri ve hastane arası araçla 15 dk. Bazen araç bazen toplu taşımayla gittim, muayenelerde kısa sürdüğü ve vaktinde doktor içeri aldığı için toplamda 1-2 saatimi alıyordu. Mesaim 09:00' da başlıyordu.
Transferlerden sonra 1 gün izin aldım. Rapor almadım, içeride izinlerim vardı.
Kendiniz bilirsiniz ama ben söylenmemesi taraftarıyım. Biz yakınlarımıza bile söylemedik, insanlar merak edecek soracak oldu mu olmadı mı diye. İster istemez strese gireceksiniz.
Ben de açık açık söylemeyi dusunmuyorum açıkçası ,aynen kalabalık bizim işyeri de sordukca strese gireceğim ,siz sansliymssnz ben merkezde oturuyorum ilçede çalışıyorum 1 saat uzaklıkta servisle gidip geliyorum araclada da aynı şekilde ,o yüzden ben rapor veya izin alacağım mecbur artık ufak biseyden tedavi görecem falan diyecegm.,transfer sonrasi 1 gün mu dinlendnz sizin nasio oldu mu
Allahm kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ,inşallah en kısa zamanda dedigmz gibi kolaylikla nasip olur banada3. transferimde oldu çok şükür şu an 19+2 hamileyim :)
Yolunuz uzunmuş, umarım çok uğraşmadan anne olursunuz.