Tüp bebek tedavisi cok acitir mi

İğneler göbekten yapılıyor canım insülin iğnesi ile çok acılı değil
Ben 1 yildir evliyim ve cocugum olmuyor doktor hormonlarima filan bakti gecen ay bi sorun yok reglinin 3 . Gunu gel dedi benim de reglim bu ay bi tuhaf oldu gidemedim. Eger esimde bi sorun yoksa asilama, tup bebek deneriz dedi korktum bende

Igne filan vuruluyormus nerden vuruluyor cok aciyo mu, tedavi olan var mi
Selamlar
Göbekten vuruluyor genellikle..
Agri konusunda da size şunu söyleyebilirim;
Burada hiç bir kadin emin ooun o iğnelerim ağrısını hissetmeyecek kadar kalp ağrısına sahip..
O yüzden rahat olun, fiziksel hiç bir acı yok

Merhaba , korkularınız da çok haklısınız belki daha önce defalarca duyduğunuz zor bir süreç gibi görünebilir hatta benim gibi igne olurken fenalaşan biriyseniz cok daha zor gibi görünebilir ama inanın değil hatta sabah kan verip fena olup aksam eve gidip kendime igne yapıp eglendigimi biliirm iğne yaparken videoya cekiyordum ileride belki onlara derleme yaparim diye , kendinizi hiç üzmeyin

Ben de şuan ikinci aşılama sürecindeyim. İğneleri kullandım yarın aşılama yapılacak İnşaAllah. Korkmayın. Çok acılı değil. Rabbim gönlünüze göre versin İnşaAllah

Aa cok tesekkur ederim rabbim emeginizi bosa cikarmasin insallah

Igne filan vuruluyormus nerden vuruluyor cok aciyo mu, tedavi olan var mi
İlk tüp bebek denememde hamile kaldım kalbi durdu her gün bir sürü ilaç günde bir kez oksapar iğne kullandım ve progestan iğne kalçadan her gün ama bebegim benimle diye takmıyordum sonra acı sonla bitti yeniden denedim dondurulmuş embriyolarımdan genetiğe gönderip hemde bu sefer daha fazla ilaç günde iki kez göbekten iğne kalçadan her gün progestan iğne üç güne bir gebelik serumu ama o kadar şeye rağmen sonuç kimyasal göbeğim mosmor kalçamın her yeri şiş kollarım delik deşik ama insanın içi daha çok acıyor bu kadar emeğe böyle olması yani Allah yaşatmasın bu yola çıkınca acı işlemiyor yoksa bir insan kendine bunları kolay kolay yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…