- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
- Konu Sahibi Umudumbayto
-
Aynen kesinlikle bende negatif sonuç yüzünden değil ilgisizliğinden vazgeçmiştim.adamı sadece transfer günü gördüm o kadar neymiş herşeye o karar veriyormuş onsuz adım atmıyorlarmış.ne malum hem banane benim doktorum o onunla muhattap olmak isterim tabiki.yurtdisinda seminerlerde süreklierol bey tok esnaf zaten. ilgisiz. bende ona gitmiştim negatif oldu. 2 yıl sonra aradılar ben yüzlerinede söyledim ilgisizsiniz diye.
Merhaba,Selam arkadaşlar izmir'de tavsiye edebilceginiz tüp bebek doktoru merkezi önerilerinizi alabilirmiyim.erol tavmergen ve ümit inceboz dısında onların ikisinide denedim olumlu sonuc alamadım
Hakkında Hayırlısı olsun inşallahMerhaba,
Ümit İnceboz ve Erol Tavmergen ile görüştükten sonra karar kıldığım yer İsmail Küçük oldu. Kendisini hem eşim hem de ben çok sevdik. Gayet ilgili ve güleryüzlü. Gidenlerin yorumları beni etkilemişti, kendim gidip görmek istedim ve gerçekten memnun kaldım. Henüz tüp bebek aşamasına geçmedik vitamin takviyesi alıyoruz şu an.
Hayırlısı olsun canım inşallah sans seninle olsunben de ismail bey ile devam ediyorum ,oldukça memnunum
sağol canım hepimizle olsun sansHayırlısı olsun canım inşallah sans seninle olsunözel muayenesimi var
Amin inşallah canimsağol canım hepimizle olsun sans
evet özel muaynesi var alsancakta gül sokakta.
ben direk ismail beye başladım öneri üzerine.
subatta başladık henüz gebelik olmadı , tüp bebeğe doğru ilerliyoruz. nasip sağlık olsun da
canım kıbrıs sehitlerinin orda bu daha çok kordona yakın ama işlemleri tavmergende yapıyor ismail bey. gül sokak dedin mi kime sorsan gösterirAmin inşallah canimalsancak gar 'ın orda mı ben çok bilmiyorum oraları ırenbe tavmergen dışında isyanla gidebiliyorum
Tamam canım saolcanım kıbrıs sehitlerinin orda bu daha çok kordona yakın ama işlemleri tavmergende yapıyor ismail bey. gül sokak dedin mi kime sorsan gösterir
Evet Alsancak'ta, umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur bizlere de :)Hakkında Hayırlısı olsun inşallahismail hoca da Alsancakta galiba.benim bugün son kan testim var süreç nasıl ilerleyecek netlessin o zaman bakıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Evet Alsancak'ta, umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur bizlere de :)
Amin canımEvet Alsancak'ta, umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur bizlere de :)
İşlemleri tavmergen de yapıyor değil mi ?Merhaba,
Ümit İnceboz ve Erol Tavmergen ile görüştükten sonra karar kıldığım yer İsmail Küçük oldu. Kendisini hem eşim hem de ben çok sevdik. Gayet ilgili ve güleryüzlü. Gidenlerin yorumları beni etkilemişti, kendim gidip görmek istedim ve gerçekten memnun kaldım. Henüz tüp bebek aşamasına geçmedik vitamin takviyesi alıyoruz şu an.
evet işlemler tavmergende oluyormuşİşlemleri tavmergen de yapıyor değil mi ?
Merhabalar ismail küçükte fiyatlar nedirevet işlemler tavmergende oluyormuş
Merhabalar ismail küçükte fiyatlar
Teşekkür ederim bende namini çok duydum eğer devlette sorun olursa ismail hey düşünüyorumMerhaba, muayene ücreti 400 tl, biz henüz tüp bebek vs aşamasına geçmedik. şimdilik vitamin kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?