Tüp bebek tedavisi doktor tavsiyesi izmir

Umudumbayto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
1.067
2.076
83
46
Selam arkadaşlar izmir'de tavsiye edebilceginiz tüp bebek doktoru merkezi önerilerinizi alabilirmiyim.erol tavmergen ve ümit inceboz dısında onların ikisinide denedim olumlu sonuc alamadım

erol bey tok esnaf zaten. ilgisiz. bende ona gitmiştim negatif oldu. 2 yıl sonra aradılar ben yüzlerinede söyledim ilgisizsiniz diye.

erol bey tok esnaf zaten. ilgisiz. bende ona gitmiştim negatif oldu. 2 yıl sonra aradılar ben yüzlerinede söyledim ilgisizsiniz diye.
Aynen kesinlikle bende negatif sonuç yüzünden değil ilgisizliğinden vazgeçmiştim.adamı sadece transfer günü gördüm o kadar neymiş herşeye o karar veriyormuş onsuz adım atmıyorlarmış.ne malum hem banane benim doktorum o onunla muhattap olmak isterim tabiki.yurtdisinda seminerlerde sürekli

Selam arkadaşlar izmir'de tavsiye edebilceginiz tüp bebek doktoru merkezi önerilerinizi alabilirmiyim.erol tavmergen ve ümit inceboz dısında onların ikisinide denedim olumlu sonuc alamadım
Merhaba,
Ümit İnceboz ve Erol Tavmergen ile görüştükten sonra karar kıldığım yer İsmail Küçük oldu. Kendisini hem eşim hem de ben çok sevdik. Gayet ilgili ve güleryüzlü. Gidenlerin yorumları beni etkilemişti, kendim gidip görmek istedim ve gerçekten memnun kaldım. Henüz tüp bebek aşamasına geçmedik vitamin takviyesi alıyoruz şu an.

Merhaba,
Ümit İnceboz ve Erol Tavmergen ile görüştükten sonra karar kıldığım yer İsmail Küçük oldu. Kendisini hem eşim hem de ben çok sevdik. Gayet ilgili ve güleryüzlü. Gidenlerin yorumları beni etkilemişti, kendim gidip görmek istedim ve gerçekten memnun kaldım. Henüz tüp bebek aşamasına geçmedik vitamin takviyesi alıyoruz şu an.
Hakkında Hayırlısı olsun inşallah🙇‍♀️ismail hoca da Alsancakta galiba.benim bugün son kan testim var süreç nasıl ilerleyecek netlessin o zaman bakıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Hayırlısı olsun canım inşallah sans seninle olsun🙇‍♀️ özel muayenesimi var
sağol canım hepimizle olsun sans 🌝
evet özel muaynesi var alsancakta gül sokakta.
ben direk ismail beye başladım öneri üzerine.
subatta başladık henüz gebelik olmadı , tüp bebeğe doğru ilerliyoruz. nasip sağlık olsun da 🥲

sağol canım hepimizle olsun sans 🌝
evet özel muaynesi var alsancakta gül sokakta.
ben direk ismail beye başladım öneri üzerine.
subatta başladık henüz gebelik olmadı , tüp bebeğe doğru ilerliyoruz. nasip sağlık olsun da 🥲
Amin inşallah canim🙇‍♀️ alsancak gar 'ın orda mı ben çok bilmiyorum oraları ırenbe tavmergen dışında isyanla gidebiliyorum

Amin inşallah canim🙇‍♀️ alsancak gar 'ın orda mı ben çok bilmiyorum oraları ırenbe tavmergen dışında isyanla gidebiliyorum
canım kıbrıs sehitlerinin orda bu daha çok kordona yakın ama işlemleri tavmergende yapıyor ismail bey. gül sokak dedin mi kime sorsan gösterir 😇

Hakkında Hayırlısı olsun inşallah🙇‍♀️ismail hoca da Alsancakta galiba.benim bugün son kan testim var süreç nasıl ilerleyecek netlessin o zaman bakıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Evet Alsancak'ta, umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur bizlere de :)

Merhaba,
İşlemleri tavmergen de yapıyor değil mi ?

Back
X