- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi okaliptus_
-
Allahtan umut kesilmez cnm ugrasmaya dvm insanlar ne ugraslar vermiş. Sporada baslayacagm brz beden ve ruhum gevsesin. Ara vermiştim spora tedaviler esnasında. Kromozom bozuklugu kişilerde varsa o genetik embriyoyada tasınabiliyr sanrm. Eger kromzom bozuklıgu yoksa yumurtanın kendi genetgndede bozukluk kaliteszlık olblrmıs diye bi yazı okudum nekdr dogru bilmem. Bizde görünürde spermde yumurtada bir sorun yok hormonlar rahim normal acıklanamayan infertilite dedikleri seyde bu işte. Bir sebep var ama tıp okdr gelişmemiş okdr ince analizler yok. Bnde acaba yumurtamı kalitesiz diye biraz kendime öZen gostermek istyrm. Sende gencsın baya inş kendiliğinden gelirO okaliptus_ canim benden 1.30yumurta topladılar. sadece 5 embiriyo olustu gelisimleri 6.güne kadar gitti ama kalitesiz oldukları için iptal 1. 13yumurta 10tanesi dolgun ama dollenme olmadı .1.hiç bişey yapmadım örneğin uyku düzeni kötüydü zaten o ara ramazan ayindaydik tabi niyetli oluyorduk o yuzden hiç beslenmeyede dikkat etmedim.2.yapmadığım kalmadı arı sutu bal polen incir kuru vitamin takviyesi beslenme ve uyku düzenine dikkat ettim ama ne yazıkki daha kötü oldu.kesinlikle bidAha denersem tabi denersem asla böyle yapmayacağım kendimi rahat birakacam çünkü bunları yaparken çok strese giriyordum.bence stres en onemli faktör. bu dediklerimi hemen hemen üç ay yaptık ama boş tabi bünye ile alakalıdır sende iyi sonuç gösterebilir bence bi sorun yoksa yumurta larda gerek yok kullanmaya çünkü bunları kullanırken çok kilo almıştım bide vitamin takviyelerinden benim ve eşimin saçları çok döküldü.canim sebebsiz infertiletelerin yarısı gibi bi rakaminda böyle oluyor .canim kromozom bozukluğu spermde veya yumurta da sorun olursa tespit edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?