Kızlar geçmiş olsun hepimize allahım bir daha böyle bir acıysa sınamaz inşşş...
Bende bebeğimden nisanın 15 inde ayrılmak zorunda kaldım yaklaşık 8 saatlik suni sancıyla ...
12 haftalıktı 2 li test için eşimle beraber gittiğimizde muayenede dünya başımıza yıkıldı ne doktorumuz ne biz inanabildik 1 değil 10 tane sağlık sorunu çıktı bebeğimizde doktor anlattıkça yüreğim sıkıştı ve zaten o anda karar verdik bebişimizden ayrılmaya...
O gün annem aradı 2 li test nasıl çıktı diye tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum konuşamadan telefonu kapadım...
Doktordan çıkar çıkmaz kendime geldim ve topiği açtım daha büyük acılar yaşamış arkadaşlarımız var biz şanslıyız ki koklamadan hissetmeden ayrıldık bebeklerimizden peki ya koklasaydık emzirseydik ...beterin beteri vardır olayı varyaa bunu düşünerek acımı hafifletmeye çalıştım ve başardım da bakın 4 gün sonra 2 ay olacak minişimden ayrılışımın.
Olaya şu tarafından bakın hamile kalanbildiğimizi gördük ne kadar büyük bir mutluluk biz hamile kalabiliyoruz üzüntünün yanında yüzümüzü güldürecek bir nedenimiz var .
Evet yeni tedaviden geçmek hepimizi korkutuyor ama sonunu düşünün inş tekrar hamile kalabileceğimizi düşünün ...
Yeni tedavi için para biriktiriyorum inş ağustosta uzun protokolle tedaviye başlayacağım.
Bebeğe genetik test yapıldı ve patau sendromu (ölümcül sendrom) çıktı 1000 de 1 rastlanan bir olaymış o da gelip bizi buldu :))
Eşimle bende kromozom testi yaptırdık temiz çıktı.Bende sadece kan pıhtılaşması var onun içinde hergün iğne oluyordum.
Üstümüze düşen herşeyi yaptırdık baktırdık bundan sonrası allahıma kalmış eşim ve ben yeni tedavide pgt yapılmasını istiyoruz doktor gerek olmadığını çünkü bir daha böyle bir sorun olmayacağını söyledi ama biz garantiye almak istiyoruz işte böyle kızlar her zaman kötülükten iyilik çıkarırsanız bu hayattan daha fazla zevk alırsınız