Tüp bebek tedavisi öncesi doğum kontrol hapı..?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar..
10 haziran da nasipse 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız..
Bursa acıbadem şahin zeteroglunda tedavi görüyorum..
Benim oturdugum il de değil merkez..
Is yerinden izin Aldım ve adetim denk gelsin diye de jinekologum doğum kontrol hapı verdi..
2 ay aralıksız kullan dedi.. bırakınca adet olacağım ve 2. Günü 10 haziran da randevum var randevu gününe göre ayarlayacagim ilacı..
1 buçuk aydır aralıksız kullandım son 1 haftalık ilaç kaldı fakat bende adet olacakmışım gibi kasılmalar başladı..
Bu hapı kullandığım sürece adet olmam demi..?
Aralıksız 2 kutu bitiren oldumu hic aranızda..
Olurda adet olursam ne yaparız hiç bilmiyorum çünkü izinim ve randevum 10 haziran...?

Merhaba arkadaşlar..
Is yerinden izin Aldım ve adetim denk gelsin diye de jinekologum doğum kontrol hapı verdi..
2 ay aralıksız kullan dedi.. bırakınca adet olacağım ve 2. Günü 10 haziran da randevum var randevu gününe göre ayarlayacagim ilacı..
1 buçuk aydır aralıksız kullandım son 1 haftalık ilaç kaldı fakat bende adet olacakmışım gibi kasılmalar başladı..
Olurda adet olursam ne yaparız hiç bilmiyorum çünkü izinim ve randevum 10 haziran...?
Canim oncelikle, bu denemende hayaline kavusman dilegiyle...
Ismini su an unuttum, 4 yil once, benim dugun stresiyle adetimin erken gelme ihtimali vardi.
Eczaneye gittim, durumu anlattim, adini hatirlayamadigim o hapi verdi. Reglin gelirse bunu kullan, kullandigin surece reglin gelmez, birakinca gelir dedi.
Prospektusunu fln okudum, kotu bi hap degildi. Hatta millet bu tatile giderken, reglim gelmesin die, erteleme amacli kullaniyormus ozellikle. Sen bi sor , arastir istersen.

Peki , Dogum kontrol hapini birakir birakmaz, vucudun embriyoyu kabul edecek mi direkt o benim kafami karistirdi acikcasi.

Canim oncelikle, bu denemende hayaline kavusman dilegiyle...
Ismini su an unuttum, 4 yil once, benim dugun stresiyle adetimin erken gelme ihtimali vardi.
Eczaneye gittim, durumu anlattim, adini hatirlayamadigim o hapi verdi. Reglin gelirse bunu kullan, kullandigin surece reglin gelmez, birakinca gelir dedi.
Prospektusunu fln okudum, kotu bi hap degildi. Hatta millet bu tatile giderken, reglim gelmesin die, erteleme amacli kullaniyormus ozellikle. Sen bi sor , arastir istersen.

Peki , Dogum kontrol hapini birakir birakmaz, vucudun embriyoyu kabul edecek mi direkt o benim kafami karistirdi acikcasi.

Zaten tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı veriliyor canım ama Benim ki 2 ay hiç ara vermeden kullanacağım.. Çünkü adetim 10 hazirana denk gelmesi gerekiyor..
Doktorlar tüp bebek öncesi hapı kullanmanın daha iyi olduğunu söylüyor çünkü kiste engel ve düzenliyor hormonları..
Geçen yıl da kullandım yani ilk tedavimde ama bu kadar uzun değildi...
Transfere nerden baksan 3 hafta var daha ..

Zaten tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı veriliyor canım ama Benim ki 2 ay hiç ara vermeden kullanacağım.. Çünkü adetim 10 hazirana denk gelmesi gerekiyor..
Doktorlar tüp bebek öncesi hapı kullanmanın daha iyi olduğunu söylüyor çünkü kiste engel ve düzenliyor hormonları..
Geçen yıl da kullandım yani ilk tedavimde ama bu kadar uzun değildi...
Transfere nerden baksan 3 hafta var daha ..
Kuzum ya. Ins gonlunce olur

Merhaba arkadaşlar..
Canım bende şuan kullaniyorum dkh 2. Denemem benimde ilkindede kullanmistim. Ama 1 kutu kullanıp adetimle gidiyorum başlıyoruz tedaviye durumun benden farkli gibi eger adet olursan doktorunla arayip gorusursun

Canım bende şuan kullaniyorum dkh 2. Denemem benimde ilkindede kullanmistim. Ama 1 kutu kullanıp adetimle gidiyorum başlıyoruz tedaviye durumun benden farkli gibi eger adet olursan doktorunla arayip gorusursun

Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım son 6 hapim kaldı inşallah zamanında gelir..
Benim kistim vardı ondan uzun kullanmak zorunda kaldım.. bide iş yerinden izin aldim kistim eridi doktor riske atmayalım devam kullan tedaviye kadar dedi..
Hayırlısı olsun inşallah bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Son 8 gün sonra tedaviye başlıyoruz ALLAH yardımcımız olsun...
Hepimizin muradını versin Inşallah...

Cyclo mu kullanıyorsun canım bende 3 kez kullandım biraktiktan sonra bir kaç icin de regl oluyorsun. ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın kuzum

Merhaba arkadaşlar..
Bence bu durumu doktorunuza sormalisnz bende kullandm tedaviden önce hap bıraktm öyle 2 gün sonra gelmiyor her seferinde 5 gün sonra geldi mesela sonra tedaviye basladm kullanırken ben hiç regl olmadım ama her bünyede farklılık gosteriyor olabilir en iyisi doktorunuza danışın.

Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım son 6 hapim kaldı inşallah zamanında gelir..
Benim kistim vardı ondan uzun kullanmak zorunda kaldım.. bide iş yerinden izin aldim kistim eridi doktor riske atmayalım devam kullan tedaviye kadar dedi..
Hayırlısı olsun inşallah bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Son 8 gün sonra tedaviye başlıyoruz ALLAH yardımcımız olsun...
Hepimizin muradını versin Inşallah...
İnşallah olur canım benimde son 9 ilaç galiba gerci ben yarin gidicem hapin yanina birde iğneye basliycam

Cyclo mu kullanıyorsun canım bende 3 kez kullandım biraktiktan sonra bir kaç icin de regl oluyorsun. ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın kuzum

Yok o ilaç değil canım.. hafif bir ilaç verdi doktor doğum kontrol hapı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bugünden sonra 5 ilacım kaldı inşallah bir sorun olmaz 10 haziranı iple çekiyorum allahtan hayırlısı...

Evet canım herkeste farklı zamanlarda geliyor..
Ben geçen yıl da kullandım ilacı kestigimin 2 ci günü geldi.. bakalim artık geç gelirse geç başlarız tedaviye allahtan hayırlısı olsun inşallah..

Back
X