tüp bebek tedavisi sırasında akupunktur yaptıranlar?

andyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1
0
36
Ankara
merhaba,

dün ilk tüp bebek tedavi sonucumu aldım, sonuç negatif, çok üzüldüm ve tüm gün ağladım. nette dolaşırken, akupuntur'un tedaviyi desteklediğini söylediler. 2.kez deneyip de bebek sahibi olanlar, extra neler yaptınız? akupuntur yaptırıp da yararını gören var mı? paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba cnm,öncelikle negatif tedevin için gerçekten üzüldüm.Ama bu seni yıldırmasın.Rabbim en kısa zamanda sana tüm üzüntünü unutturacak güzel ve sağlıklı bir bebiş versin.Biz de 6 yıla yakın bebek için uğraştık.2 aşılama geçirdim olumsuz.Sonra tüp bebeğe karar verdik.Ben tedavide,embriyo transerine kadar haftada 2 seans olmak üzere 3 hafta boyunca akupunktur yaptırdım.Daha da erken başlanabilir ama doktorum yeterli dedi.Son seansı embriyo transferinden 1 saat önce yaptırdım.Ben hem stres, hem yumurta kalitesi hem de bebeğin tutunması ve rahimin kanlanması açısından yararlı olduğunu düşünüyorum.Allaha hamdü senalar ve şükürler olsun ki,olumlu sonucu aldım.Bence gönül rahatlığıyla deneyebilirsin.Ama bunu uzman birine yaptır.Çünkü inferitilitide de uygulanan akupunktur tedavisi ve noktaları farklı.Rabbim şimdiden yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyorum..

canım çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin bende 27 ekimde olumsuz sonucumu aldım 2 aşılama ve ilk tüp bebek denememde hüsranla sonuçlandı ben çok stresli biriyim akauntır bende istiyorum 2 adet dondurulmuşum var onlarla şansımı deneyeceğim aralık başında adet almam lazım acaba ne zaman akapuntura başlayayım ben ist bahçeci fulya klınığine gidiyorum orda akanpuntur uzmanı var orda yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman gidiceğime karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…