Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan bilgi vermediler mi ?Bilen yok mu
Yok söylemediler internetten araştırdım biraz ama tam net bir bilgi bulamadım genetik sorundan dolayı tüp bebek tedavisi olacakOrdan bilgi vermediler mi ?
Yok söylemediler internetten araştırdım biraz ama tam net bir bilgi bulamadım genetik sorundan dolayı tüp bebek tedavisi olacak
Belirli şartlar varmış galiba kolaylık sağlarlar umarımBende tüp bebeği özelde yaptırmak istiyorum daha önce devlette 2 defa aşılama yaptırdım olmadı daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum hastaneyle görüştüm eğer devlet hastanesinden rapor alabilirseniz indirimli yardımcı oluruz dedi bende haftaya Zeynep kamil hastanesine gidip ordan rapor alıp özelde tüp bebek yaptırmak istiyorum umarım yardımcı olurlar
Şartlar nedir acaba biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?Belirli şartlar varmış galiba kolaylık sağlarlar umarım
üst tarafta bir arkadaşımız yazmış ama bende daha önce rapor alan varsa yardımcı olabilir mi diye konu açtımŞartlar nedir acaba biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?
Aşılamalar için ilaç aldıysanız raporunuz enabızda bulunuyor. Ben o 2 rapor, sgk dökümü, evlilik cüzdanı fotokopisi götürdüm raporum öyle çıktı. Ama gideceğiniz yerin tüp bebek raporu çıkarmaya yetkili olması lazım.Şartlar nedir acaba biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?
Siz tüp bebeği nerde yaptırdınızAşılamalar için ilaç aldıysanız raporunuz enabızda bulunuyor. Ben o 2 rapor, sgk dökümü, evlilik cüzdanı fotokopisi götürdüm raporum öyle çıktı. Ama gideceğiniz yerin tüp bebek raporu çıkarmaya yetkili olması lazım.
Ben şu an konya başkent hastanesinde yaptırıyorumSiz tüp bebeği nerde yaptırdınız
Acıbadem atakentteki hastahane bana raporu bir günde çıkartırız dedi. (Sonra başka şeyler oldu gidemedim ama) 3 yıl şartını sağlamıyorduk ama amh düşük olduğu için otomatik olarak alabiliyorsun dedi. Kayıplar için de belki öyle bir şart vardır bilemiyorum.Teşekkür ediyorum bilgiler için sigortamız var evlilik süremiz tam 3 yıl dolmadı 2 kaybımız var genetik problemden dolayı o yüzden alabilir miyiz alan varsa yardımcı olabilir mi diye konu açmak istedim
Doktorumuza sormak lazım o halde eğer rapor çıkarabiliyorsak faydalanmak lazım malum işlemler ve ilaçlar az para değilAcıbadem atakentteki hastahane bana raporu bir günde çıkartırız dedi. (Sonra başka şeyler oldu gidemedim ama) 3 yıl şartını sağlamıyorduk ama amh düşük olduğu için otomatik olarak alabiliyorsun dedi. Kayıplar için de belki öyle bir şart vardır bilemiyorum.
Merhaba Başkent hastanesinde tüp bebek merkezinden memnun musunuz ve orası rapor çıkarttı mı? Ben bir kez Nova fertilde yaptırdım pozitif olmuştu ama daha sonra gelişimleri durdu şimdi merkezi değiştirmeyi düşünüyorumBen şu an konya başkent hastanesinde yaptırıyorum
Merhaba ben zeynep kamilde tedavi gördüm 2 kez ,olumsuz sonuçlandı. 3.tedavimi özelde görmek istiyorum dışarıya rapor veriyor musunuz dedim verilmiyor denildi ,raporu nerden çıkaracağız o zaman özelde tedavi gormek için anlayamadım, siz yeni bir şey öğrendiniz mi yardımcı olur musunuz ?Bende tüp bebeği özelde yaptırmak istiyorum daha önce devlette 2 defa aşılama yaptırdım olmadı daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum hastaneyle görüştüm eğer devlet hastanesinden rapor alabilirseniz indirimli yardımcı oluruz dedi bende haftaya Zeynep kamil hastanesine gidip ordan rapor alıp özelde tüp bebek yaptırmak istiyorum umarım yardımcı olurlar
Merhaba evet üniversite hastanesi olduğu için rapor çıkarttı. Ben şu an rahim dinlendirme aşamasındayım embriyolarım pgtye gitti. Yani olumlu oldu tüp bebek diyemiyorum. Ama süreç başladığından beri doktorumdan çok memnunum yapacağı her işlemi detaylı anlatıyor, yumurta büyütme sürecinde çok ilgiliydi.Merhaba Başkent hastanesinde tüp bebek merkezinden memnun musunuz ve orası rapor çıkarttı mı? Ben bir kez Nova fertilde yaptırdım pozitif olmuştu ama daha sonra gelişimleri durdu şimdi merkezi değiştirmeyi düşünüyorum