Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavisi

ymert21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1
10
1
28
Merhaba bayanlar ben iki yıllık evliyim adetim çok düzensiz benim ve çoçuğum olmuyor buyüzden tüp bebek tedavisine karar verdik eşimle bize gerçekten çok iyi bir tüp bebek doktoru lazım kesin sonuç ala bileceğimiz lütfen gidenvarsa be kesin sonuç almışsa bana yaza bilir mi acaba teşekür ederiz

Merhaba bayanlar ben iki yıllık evliyim adetim çok düzensiz benim ve çoçuğum olmuyor buyüzden tüp bebek tedavisine karar verdik eşimle bize gerçekten çok iyi bir tüp bebek doktoru lazım kesin sonuç ala bileceğimiz lütfen gidenvarsa be kesin sonuç almışsa bana yaza bilir mi acaba teşekür ederiz
Merhaba canım nerde yaşıyorsun ? Eğer maddi anlamda durumun iyi ise sana Antakya mozaik hastanesini öneriyorum kesinlikle gidip Dr Koray Altunay ile tüp bebek için görüşmeni şiddetle tavsiye ediyorum benim 2 arkadaşımda ona tüp bebek yaptırdı biri ikiz diğeri tek bebek oldu 🙏🏻🤗

Ben Medical parkta yaptırdım Florya memnunum ikinci denemede pozitif çok şükür 👍

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara Genart Tüp Bebek merkezini ve doktorum Aysun Baltacıyı öneririm ilk denememde tuttu suan 8 aylık hamileyim😊 lütfen gideceğiniz hastaneyi iyi araştırın bu konuda sadece para için çalışan çok hastane var.

Merhaba. Ben bu konuda çok şey yaşadığım için yazmak istedim. Çocuğumuz olmuyor diye doktor doktor gezdim. Sonra hastane hastane. Bazısı hormon tahlili bile istemeden üstün körü bir kan tahlili ile yapmaya kalkıyor En önemlisi adetin 3.günü tüm hormonlarınızın, deha ve Amh dahil tüm kan tahlillerinizi yaptırmanız önemli. Eşinizinde detaylı sperm sayımı yapılmalı. Sorunun ne olduğunu öğrendikten sonra gerçekten tüp bebek olması lazımsa en az 3 ay önceden omega 3 içinde epa dha olmalı, coenzym 100mg ve multi vitamin desteği almanız faydalı olur. Tüp bebek tedavisinde labaratuar önemli. Tedavi şekli ve 5.günü embriyo transferi yapılsa daha faydalı. Ve rahmi 1,2 ay dinlendirip yapmasındada fayda var.
yumurta gelişmek için 10 gün karından iğneler yapacaksınız sonra opu yani yumurta toplama işlemi olcak. Yumurta kalitesini vücudunuz sağlıyor o yüzden beslenme ve vitamin aminoasitler önemli.

Ben Bursadayım ama İstanbul da prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu ve bahçeli prof. Dr. cem çelik in çok başarılı olduğunu biliyorum.

Burada kesin sonuç alırsınız diyen biri olursa ona inanmayın. Çünkü % 100 tutacak diye bir şey yok ama tabii diğerlerine nazaran daha başarılı kuruluşlar, doktorlar var. Biz Ankara Bahçecide pozitifi gördük. Kayseri Acıbademde başarısız sonuçlanmıştı tedavimiz.

canım bursadaysan istanbula gelmen kolay olabilir diye ben istanbuldan bir merkez önereceğim sana. ben doç dr remzi abalıya gittim bahçeci doktoru kendisi işinde çok başarılı çok ilgili her detayla birebir kendisi ilgileniyor süreçlerimde çok rahat ettim. sana tavsiye edebilirim

canım bursadaysan istanbula gelmen kolay olabilir diye ben istanbuldan bir merkez önereceğim sana. ben doç dr remzi abalıya gittim bahçeci doktoru kendisi işinde çok başarılı çok ilgili her detayla birebir kendisi ilgileniyor süreçlerimde çok rahat ettim. sana tavsiye edebilirim
ben de remzi beye randevu aldım.cumartesi gideceğim inşallah.bir yandan da mustafa bahçeciyi de düşünüyorum ama karar veremedim

Kesin sonuç diye bişey yok canım ben çikolata kistimi aldırdıktan sonra hamile kaldım arada 1 aşılama gördüm ama % lere bakınca olmayacağını anladık.Tüp bebek tedavisine başladık ilkinde pozitif oldu.Doktorum Esra çabuk cömert.Dünya duayla kurulmuş şükürler olsun nasip oldu kucağımada alırım inşallah.Darısı sana..

Kesin sonuç diye bişey yok canım ben çikolata kistimi aldırdıktan sonra hamile kaldım arada 1 aşılama gördüm ama % lere bakınca olmayacağını anladık.Tüp bebek tedavisine başladık ilkinde pozitif oldu.Dok
Canım nerse
Merhaba canin
Merhaba İstanbulda mi oturuyorsunuz Florya Medical Park Dr can koşal beye gittim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 👍

Çok uğraştım çok acılar cektim medicana gittim 25 bine yakın para verdik ama olmdı tvsiyede etmem istanbulda anadolu yakası

Arkadaşlar bu tüp bebek ne kadara maal oluyor yani para biriktirme mız gerekiyor eşimle yaptırmaya karar verdik ama mebla ne kadara kadar çıkıyor onu merak ettim bide hangi hastane daha daha iyi daha son teknoloji onuda merak ediyorum şimdiden tesekkurler

canım ücret gittiğin merkeze göre değişir ben bahçecide tedavi oldum 9 bin bir defa muayene ücreti verdim 500 ilaçlarım benim 3 bin tuttu birde 1 liramıydı neydi rahim dinlendirme ödedim ama sana ne yapılacak mesela ona göre de değişir fiyat

canım ücret gittiğin merkeze göre değişir ben bahçecide tedavi oldum 9 bin bir defa muayene ücreti verdim 500 ilaçlarım benim 3 bin tuttu birde 1 liramıydı neydi rahim dinlendirme ödedim ama sana ne yapılacak mesela ona göre de değişir fiyat
Merhaba,rahim dinlendirme ücreti ne için alınıyor?

Canim bahçeci pahallı diyorlar hep ama uygun dedikleri klinikler kadar fiyatları 9 bin her kızlık aliyor hatta memorial de tüp bebek 9250 ilaçlar muane ücreti ıvır zıvır diyince 16 bin 17 bine çıkıyor bahçede en fazla o kadar sanırım yani aslında hepsi heme hemen aynı sanırım... birde ferti jin tüp bebek merkezi var bilen var mı arkadaşlar şevval hanım var mis baş hekim olarak orayida çok övduklerini duydum

Onu Allah bilir ben en çok met edilen yerlere gittim negatif sonuç aldım. Ablamın tavsiyesiyle Esra Çabuk Cömert e gittik pozitif sonuç pazartesi ultrason var.

Back
X