Tüp bebek tedavisi

Jelibonsaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
188
123
103
44
Mrb arkadaşlar tekrar tüp bebeğe başlayacağım bu defa istanbul Semra kahraman olcak inşallah doktorum benim 5 kimyasal 1 dış gebeligim var ve yaş 40 hastane ve doktor hakkında bilgi alacaktım umut varmıdır sizce

Mrb arkadaşlar tekrar tüp bebeğe başlayacağım bu defa istanbul Semra kahraman olcak inşallah doktorum benim 5 kimyasal 1 dış gebeligim var ve yaş 40 hastane ve doktor hakkında bilgi alacaktım umut varmıdır sizce
umut her zaman vardır lütfen moralinizi yüksek tutun ve olacağına inanın biliyorum süreç çok zorlu ve yorucu ama Allah ol deyince oluyor umarım sağlıkla bir evlat sizede nasip olur

Merhaba! Yasinda ne. Varki daha gencsin sükür pozitif ol 44 yasinda kendiliginden hamile kalan var ve sende kalabilirsin tüp bebek de iyi bir de bulursan olur ins üzülme

Merhaba bende 44 yaşındayım Aralık ayında bende Şişli Memorial Beril hanım da tedavi oldum. 8 yumurtam vardı 2 tanesi erken çatlamış, öbür ikiside Opuda çatlamış, kalan 2 tanesi zar zor 4. Güne çıktı 5. Güne gidemeyecekleri için 4. Gün transfer oldum ama maalesef negatif sonuçlandı. Orada tedavide lütfen çok dikkatli olun aklınıza takılan herşeyi sürekli sorun. Size bol şanslar. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲

Gelişme var mı ?

Back
X