Tüp bebek tedavisi

Nurcanakdenz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
8
3
16
45
Merhaba arkadaşlar belki daha önce bu konu açıldı bilemiyorum ama ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum kayseride yaptırmak zorundayım fiyatları konusunda bana bilgi verebilirmisniz yeni yaptıranlar vardır mutlaka 🙏

Merhaba arkadaşlar belki daha önce bu konu açıldı bilemiyorum ama ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum kayseride yaptırmak zorundayım fiyatları konusunda bana bilgi verebilirmisniz yeni yaptıranlar vardır mutlaka 🙏
Özelde mi yaptıracaksınız fakültede mi

Tam fiyatları bilmiyorum ama geçen biriyle görüştüm Memorialde 12 13 bin civarında demişler ona. Fakülte de rapor olursa 3 bin işlem ücreti varmış birde ilaçlara ne tutarsa.
Rapor olunca ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor

Tam fiyatları bilmiyorum ama geçen biriyle görüştüm Memorialde 12 13 bin civarında demişler ona. Fakülte de rapor olursa 3 bin işlem ücreti varmış birde ilaçlara ne tutarsa.
Rapor olunca ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor
Ben yurt dışından gelecem inşallah o yüzden rapor filan yok dediğiniz fiyatlara iğneler filanda dağılmış

Ben de yurtdışından gelicem. Haziranın 6 sı 7 si gibi İstanbulda olucak Allah izin verirse. Bana 14.bin küsür artı ilaç masrafları 20 bin dediler. Tabii duruma bakıp eğer bir sorun teşkil etmiyorsa bu fiyatmış. Normal prosedürde yani. Daha gelmediysen bazı kan testleri var onları bulunduğun yerde yaptır yoksa o da masraf☺️

Ben de yurtdışından gelicem. Haziranın 6 sı 7 si gibi İstanbulda olucak Allah izin verirse. Bana 14.bin küsür artı ilaç masrafları 20 bin dediler. Tabii duruma bakıp eğer bir sorun teşkil etmiyorsa bu fiyatmış. Normal prosedürde yani. Daha gelmediysen bazı kan testleri var onları bulunduğun yerde yaptır yoksa o da masraf☺️
Çok teşekkür ederim hangi testler acaba bi bilginiz varmi ben daha önce Almanya'da deneme yaptım zaten dosya elimde olacak burada yapılan hormon testleri filan

Çok teşekkür ederim hangi testler acaba bi bilginiz varmi ben daha önce Almanya'da deneme yaptım zaten dosya elimde olacak burada yapılan hormon testleri filan
Rica ederim:) Bana dün gönderdiler, fotoğrafını eklerim hemen. En fazla 6 ay öncesinin olması gerekiyormuş. Almanya da tüp bebek denemeniz mi var?

Eklentiler

• CCBD8AC0-6488-46A6-993C-45D33845BC89.webp
    CCBD8AC0-6488-46A6-993C-45D33845BC89.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar bende sebepsiz infertilite ile medipol megada ön görüşme yaptım. Hastane doktor vs çok pozitif düşünmeme sebep oldu tecrübesi olanlardan akıl almak isterim😊

Merhaba bende 20 Mayısta transfer oldum. Bursa’da tüp bebek merkezinde yaptırdım. Hastaneye toplamda 7.000₺ verdim. İlaçlar ise toplamda 5.000₺ tuttu. Bende test günümü bekliyorum 🙏

Back
X