- 21 Eylül 2021
- 1.230
- 464
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Bende de pcos var benim transferim oldu perşembe kan vereceğim bende de öyle karnım o kadar şiş ki daha önce birine de sormuştum sanırım bu konuda yalnız değiliz hormonal ilaçlar ya normaldir diye düşünüyorumKızlar ben tüp Bebek tedavisine gittim iğne kullanmaya devam ediyorum perşembeye kontrol var ama ben balon gibi karnım patliyacak gibiyim polikistik var sadece ve sadece 1hafta oldu kullanili normalmi ilaç karda 5gun Memorial iğne.femara . Duphaston sonra femara kesildi iğneyle duphaston devam ediyorum
İnşallah güzel haber alırsın ohhs nedir ondan oldun muBende de pcos var benim transferim oldu perşembe kan vereceğim bende de öyle karnım o kadar şiş ki daha önce birine de sormuştum sanırım bu konuda yalnız değiliz hormonal ilaçlar ya normaldir diye düşünüyorum
Yüksek riskim vardı e2 değerim 7800 lerde çıkmıştı doktorum seni yoğun bakmış kadar götürebilir demişti ama çok şükür ki olmadı..Pcos olduğu için çok fazla yumurta var tedavi sırasında da yumurtaları büyütmek için ilaç veriliyor başka hastanın 5 10 yumurtası büyüyorsa mesela aynı anda benim 30 40 belki fazla aynı anda büyüyor en sonda çatlatma iğnesi vurmak gerekiyor zaten riski yaratan çatlatma iğnesi ama vurulmak zorundayız çok fazla yumurta aynı anda çatlarsa içlerindeki sıvı karnına dolmaya başlıyor bu oluyor doktorum bana öyle anlatmıştıİnşallah güzel haber alırsın ohhs nedir ondan oldun mu
Benim de şimdilik ilk muanede 15 var dedi okadar Perşembe günü opu islemi belli olur dedi ama ben 2gundur rahatsız hissediyorumYüksek riskim vardı e2 değerim 7800 lerde çıkmıştı doktorum seni yoğun bakmış kadar götürebilir demişti ama çok şükür ki olmadı..Pcos olduğu için çok fazla yumurta var tedavi sırasında da yumurtaları büyütmek için ilaç veriliyor başka hastanın 5 10 yumurtası büyüyorsa mesela aynı anda benim 30 40 belki fazla aynı anda büyüyor en sonda çatlatma iğnesi vurmak gerekiyor zaten riski yaratan çatlatma iğnesi ama vurulmak zorundayız çok fazla yumurta aynı anda çatlarsa içlerindeki sıvı karnına dolmaya başlıyor bu oluyor doktorum bana öyle anlatmıştı
15 çok yüksek değil bence toplanacak yumurta sayısıysa eğer zaten ben bu riski taşıdığımda çatlatma iğnesini vuracağım zaman sordum ben karnımda sıvı biriktiğini nasıl anlayacağım doktorum bana sen anlamazsın ben ultrasonla bakıcam demişti transfer öncesi de sizden genelde kanal alıyorlar progesteron e2 değerinize bakıyorlar yani bende öyleydi rahatsızlık hissi dediğiniz tam olarak ne gibi çünkü yumurtalar büyüdüğü için kasık ağrıları olabiliyor benim heryerin ağrıyor gibiydi tuvalete giderken bile kasıklarım çok ağrırdıBenim de şimdilik ilk muanede 15 var dedi okadar Perşembe günü opu islemi belli olur dedi ama ben 2gundur rahatsız hissediyorum
Evet idrar yaparken ağrım var ve göbegim gerildi patliyacak gibi gecelerinde yatamiyorum şişkinlik ten bide pazartesi ilaca başladım cumartesi kontrolde 15 yumurtan var dedi perşembeye gel dedi bukadar napacak bilgimyok opuya yakasiyoruz dedi15 çok yüksek değil bence toplanacak yumurta sayısıysa eğer zaten ben bu riski taşıdığımda çatlatma iğnesini vuracağım zaman sordum ben karnımda sıvı biriktiğini nasıl anlayacağım doktorum bana sen anlamazsın ben ultrasonla bakıcam demişti transfer öncesi de sizden genelde kanal alıyorlar progesteron e2 değerinize bakıyorlar yani bende öyleydi rahatsızlık hissi dediğiniz tam olarak ne gibi çünkü yumurtalar büyüdüğü için kasık ağrıları olabiliyor benim heryerin ağrıyor gibiydi tuvalete giderken bile kasıklarım çok ağrırdı
15 yumurta var diye hepsi toplanılabilirse güzel bir sayı bende 30 40 yumurta vardı doktor Opu sırasında hepsine girmiş fakat sadece 4 yumurta toplanabilmiş bundan da sadece 3 ü ile işlem yapılmış 2 si döllenmiş birisi kötü kalite tutunmayacağı için çöp olmuş o kadar yumurtadan 1 tane orta kalite embriyom kalmıştı o transfer edildi inşaAllah sizinkilerin hepsi iyi kalite olur da fazla embriyo olup dondurabilmek daha iyi doktor yumurtalarının belki istediği mm e gelmesini bekliyordurEvet idrar yaparken ağrım var ve göbegim gerildi patliyacak gibi gecelerinde yatamiyorum şişkinlik ten bide pazartesi ilaca başladım cumartesi kontrolde 15 yumurtan var dedi perşembeye gel dedi bukadar napacak bilgimyok opuya yakasiyoruz dedi
Karında şişlik bende de var ilaçlardan dolayıdır gaz problemi de yapmıştı bendeEvet idrar yaparken ağrım var ve göbegim gerildi patliyacak gibi gecelerinde yatamiyorum şişkinlik ten bide pazartesi ilaca başladım cumartesi kontrolde 15 yumurtan var dedi perşembeye gel dedi bukadar napacak bilgimyok opuya yakasiyoruz dedi
Tamam doktoruma sordum normal dedi büyüdüğü için karnında gerilir dediKarında şişlik bende de var ilaçlardan dolayıdır gaz problemi de yapmıştı bende
15. gün opu oldum adetin 3 günü başladım iğneeiğneye başladıktan kaç gün sonra opu oldunuz
Opu gününe kdar yumurta büyütme ilaçlarımı kullandınız mı peki benim bugün 5. Günüm olacak iğnenin. Yarın kontrolDe ilk günüm15. gün opu oldum adetin 3 günü başladım iğnee
2 gün önce çatlatma iğnesi kullanılıyor opudan sonrada haplar kulaniyor yani hep ilaçlarla geçiyor zamanOpu gününe kdar yumurta büyütme ilaçlarımı kullandınız mı peki benim bugün 5. Günüm olacak iğnenin. Yarın kontrolDe ilk günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?