Tüp bebek tedavisi

Huzur kalplerde

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
273
Puanlar
303
Merhaba hanımlar eşimle tüp bebek tedavisi yaptırma kararı aldık ama bu süreçte aslında arabamızı değiştirmek istedik çok ikilemde kaldım şimdi arabayı değiştirirsek kredi vs İllaki çekilir ve tüp bebek sürecimin uzamasını daha geç döneme tedavimin kalacağını düşünerek tedaviye karar verdik arabayı daha sonra tedavi sonrası duruma göre değiştirelim dedim siz olsanız ne yapardınız? Allah’a emanet olun

Yaş 35 bence tedaviye başlayın yeni evli iseniz biraz bekleyin. Arabanız varmış zaten. Sadece tüp bebek değil bebek doğunca masrafları da olacak bir sürü. Hayırlısı olsun

Kaç yıllık evlisin yaşın 35 se tedaviye öncelik verin

Önce tedavi.
Araba varmış ya zaten.

10 yıllık evlılık 35 yaş

Mevcutta bi araç varmış zaten
2024 de de araba değiştirme konunuz varmış bugüne kadar gelmişsiniz bundan sonra da idare edersiniz . Yani tüp bebek 250-300 bin ama araç için yüksek krediler çekmeyi düşünüyorsanız 2-3 sene ödeme sürer, ilk deneme olmadı falan sonra oldu doğum hamılelık 40 larda anne olma ihtimalini düşünecek olursanız önceliğiniz tedavi olsun . Yanlış anlamayın ama zaten borçla başlayacakmıssınız tutmasa mesela onu ödedim yeni tedaviye başladım demek yine sizin vaktinizi alacak 3-4 deneme yapanlar var her ihtimali düşünmelisiniz .

Bunu düşünmeniz bile bana saçma geldi. Tabii ki tedavi olun. Bakalım ilk seferde tutacak mı? Belki birkaç sene uğraşacaksınız bilemezsiniz. Bu işler kolay değil. Araba varmış zaten. İdare ediverin biraz daha eski arabayla.

yanı direk tüp bebeğe başlayın hemen tedaviye başlar başlamaz sonuç alınmıyor maalesef oda bir süre alıyor sonra hamilelik dogum derken masraflar arşı alaya çıkıyor araç bekleyebilir zaten varmış siz daha önemlisiniz

`