• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek tedavisinde dogum. kontrol ve lekelenmeler

poncikkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
140
50
98
Arkadaşlar aranizda tüp bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanirken lekelenmeler hatta zaman zaman özür dileyerek kirmizi adet gibi goren varmi tedavi iptal olurmu yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar aranizda tüp bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanirken lekelenmeler hatta zaman zaman özür dileyerek kirmizi adet gibi goren varmi tedavi iptal olurmu yardimci olurmusunuz
Merhabalar çok uzun zaman olmuş fakat sebebini öğrenmiş miydiniz acaba ben de aynı şeyi yaşıyorum da bugün hapın 9. Günü günü öğleden sonra kaşık ağrısıyla beraber pembe lekelenmelerim başladı hala devam ediyor

Merhabalar çok uzun zaman olmuş fakat sebebini öğrenmiş miydiniz acaba ben de aynı şeyi yaşıyorum da bugün hapın 9. Günü günü öğleden sonra kaşık ağrısıyla beraber pembe lekelenmelerim başladı hala devam ediyor
merhaba benimde tüp bebek lekelenmelerim var kahverengi ve bel ağrım
ne ilacı kullanıyorsunuz ?

merhaba benimde tüp bebek lekelenmelerim var kahverengi ve bel ağrım
ne ilacı kullanıyorsunuz ?
Kusura bakmayın yeni görebiliyorum da mesajınızı ben ginera hapını kullanıyordum ve 9. Günü lekelenmelerim başladı 15 Mayıs hapim bitti ve o zamana kadar lekelenmelerim devam etti ve bugün regl oldum doktorumu aradım ama 2 gün sonra olmasının normal olduğunu soyledi

Back
X