Tüp bebek tedavisinde estrofem

deniz_deniz_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
222
3
96
İzmir
selam arkadaşlarrr estrofem tüp bebek tedavisinde ve sonrasında ne gidi faydaları oluyor kullanan varmı aranızda.başarısız bir tüp bebek denemem oldu acaba bu ilacın bana ne gibi faydaları olmuş olabilir ki..

İnan bunu bende merak ediyorum tedaviye yeni başladım ksıa protokol adetim 26 ekim gibi doktorum 22 ekimde estrofeme başlamamı adet olunca kontrole gitmemi söyledi.Rahimi kalınlaştırma özelliği varmış adet olucam zaten tedavi öncesi ee kalınlık devammı edecek offf bilmiyorum bende

ozaman esrofem bundan sonrası için bir fayda sağlamaz bana.östrojen içerdiği için bi faydası olacakmı diye düşüyordumda.tüp bebek tutmayıp normal yoldan hamile kalan arkadaşlarda duyuyorum inşallaah banada nasip olurrrr ve benim gibileree

Ben sana bişi sorucam canım yaa bu ilaç senin adetini geciktirdimi?Kesicem en sonunda içmeyi adet belirtileri gelip gelip gidiyor ama olamıyorum

Ekin79 merhaba, bi yazını görünce sana sormak istedim bilgi verirsen çok sevinirim. Ben tüp bebek tedavisine başlamıştım ama ilaç raporumun gecikmesinden dolayı bir sonraki adetime kadar beklemek zorundayım. Tedavinin ilk ilacı estrofem di. doktorum ilaç bittikten sonra hasta olmam gerektiğini söyledi. 28-29 ocak gibi hasta olmam gerekiyordu normalde. tedaviye 1 şubatta başladım yani estrofem kullanmaya. 5 şubatta ileç bitti bende tedaviye ara verdim.Sıkıntım şu ki ilacı bırakalı 5 gün olmasına rağmen hala hasta olamadım ben. Bu normal mi acaba ? Sende de adet gecikmesine sebep oldu mu?

Back
X