Tup bebek tedavisinde estrofemi nezaman biraktiniz???? Acil !!!

gezentigelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
265
188
18
34
Arkadaslar merhaba

transferimin 7. Gunu ve 9. Gun kan verdim degerler guzel cikinca doktorum 9. Gunden sonra estrofemi birak dedi..

12. Gun yine kan verdim degerim guzel artmis
Eski doktorum cok yogun oldugundan aradigimda ulasamiyorum diye baska bi doktora gttm

aklimda sormak istedigim sorular vardi, onlri sordum
Estrofemi birakma dedi,

ben 9. 10. 11 . Gunlerde ilaci icmedim

estrofemi 3 gun icmeyince bi zarar olurmu?
Cok tedirgin oldm o nie brak dedi die..

Lutfwn nezaman braktiysaniz yazarmisiniz?

Ben 10. Haftada bıraktım diye hatırlıyorum. Günde 3 adet içiyordum. Doktorunuzun vardır bir bildiği elbette.

Ben 10. Haftada bıraktım diye hatırlıyorum. Günde 3 adet içiyordum. Doktorunuzun vardır bir bildiği elbette.
Tsk ederim, bende oyle dusundum
Ama diger doktor devam et diyince cok endiselendim..

Umarm
Hersey yolundadir dua edin..
Beta artisinda bi tuhaflik yok oyuzden kendimi rahatlatmaya calisiorm
Ama cok endiselendm.. ondan sormak
İstedm
Tsk ederm 🌸🌸

Tsk ederim, bende oyle dusundum
Ama diger doktor devam et diyince cok endiselendim..

Umarm
Hersey yolundadir dua edin..
Beta artisinda bi tuhaflik yok oyuzden kendimi rahatlatmaya calisiorm
Ama cok endiselendm.. ondan sormak
İstedm
Tsk ederm 🌸🌸
Rica ederim bu süreçte endiselenmeniz çok normal. Insallah hersey yolunda ilerler 🤲

Merhaba G gezentigelin ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. sen ne zaman bıraktın estrofemi?

Merhaba G gezentigelin ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. sen ne zaman bıraktın estrofemi?
Benimde. Pozitif gorunce brak dedi doktor

ben cok pinpirik olunca ikinci doktora gttm devam et dedi

anladigim su ki estrofemin bi zarari da yok faydasi da yok tutunma olduktan sonra.

ayni sizin doktor gbi benim kendi tedavi gordugum prof da sak die birak dedi endiselenmeyin bise olmaz brakinca 3)

Benimde. Pozitif gorunce brak dedi doktor

ben cok pinpirik olunca ikinci doktora gttm devam et dedi

anladigim su ki estrofemin bi zarari da yok faydasi da yok tutunma olduktan sonra.

ayni sizin doktor gbi benim kendi tedavi gordugum prof da sak die birak dedi endiselenmeyin bise olmaz brakinca 3)
Ay çok sağ olun yaaa. Yüreğime su serpildi. ben bayrama denk geldiğim için muayene de olamadım. E acildeki kadın doğum nöbetçi doktoru da bi şey demedi. Progestan verip yolladı sadece. Kendi doktoruma da sadece hemşire aracılığıyla ulaşabiliyorum. O da bıraksın hemen demiş. çok şükür 2 gündür korktuğum başıma gelmedi. Değerim de artıyor. İnşallah böyle devam eder 🤲🏻

Ay çok sağ olun yaaa. Yüreğime su serpildi. ben bayrama denk geldiğim için muayene de olamadım. E acildeki kadın doğum nöbetçi doktoru da bi şey demedi. Progestan verip yolladı sadece. Kendi doktoruma da sadece hemşire aracılığıyla ulaşabiliyorum. O da bıraksın hemen demiş. çok şükür 2 gündür korktuğum başıma gelmedi. Değerim de artıyor. İnşallah böyle devam eder 🤲🏻
Bende cok ikileme
Dusmustum sizi anlayabiliyorum..

Hic endise etmwyin turunma olduktan aonra bi faydasi yok muhtemelen

zarari da olmadigi icin bazi doktorlar 12. Haftaya kadar kullan dio..

İns bise olmaz :) kac haftalik oldunuz ?

Arkadaslar merhaba

transferimin 7. Gunu ve 9. Gun kan verdim degerler guzel cikinca doktorum 9. Gunden sonra estrofemi birak dedi..

12. Gun yine kan verdim degerim guzel artmis
Eski doktorum cok yogun oldugundan aradigimda ulasamiyorum diye baska bi doktora gttm

aklimda sormak istedigim sorular vardi, onlri sordum
Estrofemi birakma dedi,

ben 9. 10. 11 . Gunlerde ilaci icmedim

estrofemi 3 gun icmeyince bi zarar olurmu?
Cok tedirgin oldm o nie brak dedi die..

Lutfwn nezaman braktiysaniz yazarmisiniz?
Konu eskiymiş :)

Bende cok ikileme
Dusmustum sizi anlayabiliyorum..

Hic endise etmwyin turunma olduktan aonra bi faydasi yok muhtemelen

zarari da olmadigi icin bazi doktorlar 12. Haftaya kadar kullan dio..

İns bise olmaz :) kac haftalik oldunuz ?
Benim daha çok yeni ☺️ 4 ya Da 5 hafta ama soruyu sorduğum zaman doktor kan testi pozitif çıktığı gibi bıraktırdı. prof kendisi. bi bildiği vardır herhalde

Son adet tarihinizin baslangic gunu nedir?
25 Haziran. Gebeliği teyit etmemiz 20 Temmuz (Yani ilacı kesme günüm, gebeliği normalde 16 temmuzda öğrendim. 5,19’du. 2 gün sonra 20’ydi. Doktora da ilk öğrendiğimde ilettim ama test günüm 21 Haziran olduğu için pek sallamadılar)

Back
X