- Konu Sahibi ArtemisAnka
-
3 kere tup bebek denemis biri olarak artik bu noktadan sonra herturlu tamamlayici tedavileri incelemeye basladim. Bu bilgileri ancak sagdan soldan duyarak ogrendim. Bu topik'de sahsen bu tedavileri uygulamis kisilerin bilgilerini toplamak istiyorum. Cunku hergun baska bir yenilik duyuyoruz yada varda biz bilmiyoruz. Ornegin bende hem kan pihtilasmasi, hem de embriyoyu olduren hucreler varmis. Bunu ancak 3 deneme sonunda ogrendim. Bunlar nerelerde uygulanir sonuclari nelerdir. Herkesin kisisel deneyimlerinden ogrenmek en iyisi diye basliyorum.
sanırım kader arkadaşıyız 3 tüp bebek +pko+kan pıhtılaşması +eşimde sperm azlığı var nerde tadavi oldun arkadaşım
2'si memorial'de ve en son ozel doktorda. Ilkinde acayip korkmustum ama artik bayagi bir deneyim kazandim 1 yilda. Her seferinde birsey ogrendim. Sperm yavasligi problemi var, tiroid, kan pihtilasma bunlari kontrol altina alinmasi daha hep yeni ogrendim. Simdi birde seker'le ilgili oranlarin kontrol edilmesi gerektigini ogrendim. Belki'de 1 ay ara verip gene deneyecegim. Anlayamadigim embriyo iyi olsa bile yerlesme olmamasi? Daha transferden iki gun sonra anliyorum ben. Bunu asmak icin ne yontemler var acaba?
3 kere tup bebek denemis biri olarak artik bu noktadan sonra herturlu tamamlayici tedavileri incelemeye basladim. Bu bilgileri ancak sagdan soldan duyarak ogrendim. Bu topik'de sahsen bu tedavileri uygulamis kisilerin bilgilerini toplamak istiyorum. Cunku hergun baska bir yenilik duyuyoruz yada varda biz bilmiyoruz. Ornegin bende hem kan pihtilasmasi, hem de embriyoyu olduren hucreler varmis. Bunu ancak 3 deneme sonunda ogrendim. Bunlar nerelerde uygulanir sonuclari nelerdir. Herkesin kisisel deneyimlerinden ogrenmek en iyisi diye basliyorum.
güzel bir konu olmuş arkadaşım.
ben de merak ettim embriyoyu öldüren sıvı v.b. ne ile belli oldu, bir de gebelik aşısı nasıl oluyor kızlar? benim de 1 aşılama 1 tüp 2 dondurulmuş denemem var, ama kan tahlilinden önce hep adet oldum, olmadı. en son dondurulmuş denemesinde transferden yarım saat önce ovitrelle mi ne enjekte ettiler, ama o da bir işe yaramadışimdi yeniden başlayacağım. bu sefer başka bir merkez ve burası 5. gün transferi deneyeceğiz diyor, onun dışında ımcı istedim ama gerek görülürse yapılıyor diyorlar. bilmiyorum ne olacak bakalım. ben de kendi kendime diyorum vücudum embriyoyu yabancı bir madde olarak görüyor ve atıyor sanırım. çünkü herşey için hep güzel diyorlar...
merhaba,
bilmediğimiz o kadar çok şey varmış ki bende 3.tüp bebek denememde gebelik aşısı yaptırmak istiyorum.
bir sürü kan testi almışlardı benden acaba farklı bişey olsa mesal embiryyu vucudum kabul etmese o testlerde çıkmazmıydı acaba
en başından bir dolu test yapmışlardı zaten tekrardan doktorumuza sormak lazım mı acaba amannnn bir sürü şey var yaaa biz nasıl hepsini takip edelim böyle olunca en iyisi liste tutup doktoro gidileceği zaman tek tek hepsini sormak olacak galiba
güzel bir konu olmuş arkadaşım.
ben de merak ettim embriyoyu öldüren sıvı v.b. ne ile belli oldu, bir de gebelik aşısı nasıl oluyor kızlar? benim de 1 aşılama 1 tüp 2 dondurulmuş denemem var, ama kan tahlilinden önce hep adet oldum, olmadı. en son dondurulmuş denemesinde transferden yarım saat önce ovitrelle mi ne enjekte ettiler, ama o da bir işe yaramadışimdi yeniden başlayacağım. bu sefer başka bir merkez ve burası 5. gün transferi deneyeceğiz diyor, onun dışında ımcı istedim ama gerek görülürse yapılıyor diyorlar. bilmiyorum ne olacak bakalım. ben de kendi kendime diyorum vücudum embriyoyu yabancı bir madde olarak görüyor ve atıyor sanırım. çünkü herşey için hep güzel diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?